Producten voor vingerboon (11)

Kidneybonen - Kidneyboon, ook wel Indiase boon of Rode boon genoemd

Kidneybonen - Kidneyboon, ook wel Indiase boon of Rode boon genoemd

De kidneyboon, ook wel Indiase boon of rode boon genoemd. Het hoge vezelgehalte heeft een positieve invloed op het cholesterolgehalte. Ook de hoge hoeveelheid koolhydraten en foliumzuur is vermeldenswaard.
Sesamzaad

Sesamzaad

Sesamzaadjes zijn kleine, olieachtige zaden die afkomstig zijn van de Sesamum indicum-plant. Ze worden al duizenden jaren verbouwd en zijn wereldwijd wijdverspreid in verschillende keukens. Deze zaden zijn klein en plat, met een nootachtige smaak en een delicate crunch. Sesamzaadjes komen in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en bruin. Ze worden vaak gebruikt als topping voor brood, broodjes en bagels, evenals in snoepwaren zoals koekjes en taarten. Sesamzaadjes zijn ook een belangrijk ingrediënt in tahini, een pasta die wordt gebruikt in de Midden-Oosterse keuken. Naast hun culinaire toepassingen zijn sesamzaadjes bekend om hun voedingswaarde, omdat ze rijk zijn aan gezonde vetten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen.
Biologische Rode Kidneybonen

Biologische Rode Kidneybonen

Oorsprong Rode Nierbonen Rode nierbonen danken hun naam aan hun nierachtige vorm en kleur. Productieproces Rode Nierbonen Rode nierbonen worden met de hand geplukt en op 3 verschillende punten in het productieproces gecontroleerd op kwaliteit. De rode nierbonen worden onmiddellijk na de oogst grondig gereinigd. Eventuele stenen worden verwijderd. Daarna worden de bonen geselecteerd op grootte en vervolgens gepolijst. Gezonde eigenschappen Rode Nierbonen en toepassingen Rode nierbonen zijn zeer voedzaam omdat ze vol zitten met eiwitten, vitamines, mineralen en vezels. Ze zijn een goede vleesvervanger en zijn ook erg populair onder atleten. Bovendien geven deze rode nierbonen langdurige energie en een vol gevoel. Rode nierbonen kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Je kunt ze gebruiken in stoofschotels, met taco's, in salades, in soep of bij pastagerechten.
Biologische Kikkererwten

Biologische Kikkererwten

Biologische kikkererwten van de hoogste biologische kwaliteit uit Turkije.
Dikke Banaan

Dikke Banaan

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Sprankelende Citroen
Chili-zaden

Chili-zaden

Capsicum annuum Herkomst: China
Cashewnoten

Cashewnoten

Kwaliteiten: W-Wholes, B-Butts, S-Splits, P-Pieces Typen: Wholes: van 180 tot 500 Pieces: grote stukken of kleine stukken Verwerkingsgraden: Zoet, pittig, geroosterd en/of gezouten Granulaten, diverse maten Meel en pasta
Gepeelde sesamzaadjes

Gepeelde sesamzaadjes

Premium kwaliteit gepelde sesamzaadjes. Sesamzaadjes bieden veel goede dingen: De onverzadigde vetzuren, vezels, mineralen en vitamines die ze bevatten, worden gewaardeerd als waardevolle ingrediënten. Sesam wordt gebruikt om veel gerechten te verfijnen.
Biologische Kidneybonen

Biologische Kidneybonen

De hoge eiwitinhoud van de bonen maakt ze een belangrijk onderdeel van het dieet. Vraag ons naar onze biologische kidneybonen uit China.
Biologische Pintobonen

Biologische Pintobonen

Biologische pintobonen van de hoogste biologische kwaliteit uit China.
Fenegriekzaad

Fenegriekzaad

Trigonella foenum-graecum Herkomst: India