Syringinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van fenolzuren. Het is een veelvoorkomende plantaardige metaboliet en kan in verschillende bronnen in de natuur worden aangetroffen, zoals noten, olijven, pompoenpitten, honing, rode wijn en nog veel meer. Het is ook gebruikt in de traditionele geneeskunde uit de extracten van de schoenknop Ardisia Ardisia elliptica en andere.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H10O5
Moleculair gewicht:198,17
Rosmarinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van polyfenolen. Het kan worden aangetroffen in rozemarijn (Salvia rosmarinus L.), waaruit de naam is afgeleid, maar ook in munt, salie en andere culinaire specerijen en kruiden.
Cat. Nr: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Zuiverheid: 98% (HPLC)
Moleculaire formule: C18H16O8
Moleculair gewicht: 360,31