Producten voor sorbinezuur (3)

Natriumacetaat

Natriumacetaat

Natriumacetaat is het natriumzout van azijnzuur en wordt verkregen door de reactie van azijnzuur met een natriumverbinding. Het is een kleurloos zout met een zwakke azijngeur, dat goed oplosbaar is in water maar slecht in alcohol. Wanneer een verzadigde natriumacetaatoplossing kristalliseert, komt er warmte vrij. Gebruik: Voedsel: * Zuurregulator * Conservatiemiddel Cosmetica: * Buffer * Maskering van de basisgeur Technisch: * Productie van handwarmers * Energieopslag CAS (trihydraat): 6131-90-4 CAS (watervrij): 127-09-3 Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren Voedseladditief: E262 Summenformule: C2H3NaO2
Sorbzuur - CAS 110-44-1

Sorbzuur - CAS 110-44-1

Sorbzuur van voedselkwaliteit. Beschikbaar in grote hoeveelheden.
Sorbzuur - CAS 110-44-1

Sorbzuur - CAS 110-44-1

Voedselkwaliteit sorbinezuur. Beschikbaar in grote hoeveelheden.