Producten voor sockeyezalm (27)

Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Atlantische Schol

Atlantische Schol

IQF, geheel geschild, verschillende kwaliteiten, 20% glazuur
Sardines in Olie - Kruidenier

Sardines in Olie - Kruidenier

Clubdoos blik 125g, Natuur of Pittig
Keta-zalm (Oncorhynchus Keta)

Keta-zalm (Oncorhynchus Keta)

Keta-zalm (Oncorhynchus Keta)
Wilde Zalmforel

Wilde Zalmforel

Oorsprong: Bulgarije
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË
Bevroren Snapper - Rode Snapper

Bevroren Snapper - Rode Snapper

Grote Ogen Bevroren Snapper | Groothandel Leverancier van Rode Snapper
Bevroren ASC zeebaarsfilet

Bevroren ASC zeebaarsfilet

Bevroren ASC Zeebaarsfilet Volume: 300g (±10%)/ Snelbevroren Verpakking
Roze Garnaal

Roze Garnaal

Roze garnaal
Verse en Bevroren Vis

Verse en Bevroren Vis

Verse en bevroren vis geïmporteerd van de belangrijkste wereldwijde reders.
verse vis - verse vis en zeevruchten

verse vis - verse vis en zeevruchten

Vers vis uit de Atlantische Oceaan. Vismarkt Ribeira. Producten: wijting, makreel, horsmakreel, zee-egel, inktvis, dorade, baars, lelie,...
Barramundi Visfilets zonder graten en met huid

Barramundi Visfilets zonder graten en met huid

Ontdek de ongeëvenaarde smaak van onze Barramundi Fillet met huid. Deze premium filets worden geleverd met de huid intact, wat extra smaak en een krokante textuur aan uw gerechten toevoegt. Bekend om hun zoete en romige smaak, zijn ze een culinaire traktatie die perfect is voor grillen, bakken of pan-frituren.
Nier

Nier

De Rognon is een populaire keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger niveau tillen. Deze rognon wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en versheid, wat zorgt voor een uitzonderlijke culinaire ervaring. Het is perfect voor grillen, braden en stoofschotels. Beschikbaar in verschillende maten, is de Rognon ideaal voor zowel professionele als huishoudelijke keukens. De handige verpakking zorgt voor een gemakkelijke hantering en optimale conservering. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, deze rognon is een onmisbare keuze voor culinaire resultaten van hoge kwaliteit.
Platte sardine

Platte sardine

Beschikbaar bevroren
Bereide sardinefilet

Bereide sardinefilet

Bevroren verwerkte sardinefilets verkregen door extractieve visserij. Glazuurde bevroren producten (15%-20%) verpakt in kartonnen dozen, gelabeld en gepalletiseerd.
Rode Tonijn Saku blok 250-350g - Sashimi Kwaliteit, Foodservice & Retail

Rode Tonijn Saku blok 250-350g - Sashimi Kwaliteit, Foodservice & Retail

Wij vangen de tonijn voor onze Rode Tonijn Saku in de Pacifische Oceaan. In deze gebieden is de tonijn nog volop aanwezig, waardoor we een MSC-gecertificeerd product kunnen aanbieden. Uiteraard voldoet deze aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. GEGARANDEERD EEN STABIELE KWALITEIT Wij weten zeker dat onze leveranciers aan onze hoge eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid kunnen voldoen. Wij werken tenslotte al jaren met hen samen. Dat betekent dat wij een stabiele kwaliteit kunnen garanderen. Iets waar jij en jouw klanten voor blijven terugkomen. Onze Tonijn Saku zijn rechthoekige blokken tonijn en wordt met de hand gesneden. Wij leveren ‘formatted shaped’ Saku. Dat betekent dat het Saku blok recht is gesneden. Onze Tuna Saku is daarom ideaal om plakjes van te snijden die je kunt gebruiken voor Tonijn Nigiri of Tonijn Sashimi. Liever al voorgesneden plakjes tonijn? Bekijk dan hier onze rode tonijnslices!
Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
Pittige Haring Saus

Pittige Haring Saus

Pittige Haringfilets Ref: SAL055 Inhoud: 200 g
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper
Roodbaarsfilet – met huid

Roodbaarsfilet – met huid

IQF
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Witte Tonijn

Witte Tonijn

Witte tonijn
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Rode Argentijnse Garnalen

Rode Argentijnse Garnalen

WILD GEVANGEN ZEEVROZEN RODE ARGENTIJNSE GARNAAL HOSO (KOP OP, HUID OP) LATIJNSE NAAM: PLEOTICUS MUELLERI
Cameron Garnalen

Cameron Garnalen

Cameron-garnaal