Producten voor sockeyezalm (19)

Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Wild zwijn

Wild zwijn

Traditionele Wildzwijn Terrine in 90g Jean Brunet
Sardines in Olie - Kruidenier

Sardines in Olie - Kruidenier

Clubdoos blik 125g, Natuur of Pittig
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË
Roze Garnaal

Roze Garnaal

Roze garnaal
Barramundi Visfilets zonder graten en met huid

Barramundi Visfilets zonder graten en met huid

Ontdek de ongeëvenaarde smaak van onze Barramundi Fillet met huid. Deze premium filets worden geleverd met de huid intact, wat extra smaak en een krokante textuur aan uw gerechten toevoegt. Bekend om hun zoete en romige smaak, zijn ze een culinaire traktatie die perfect is voor grillen, bakken of pan-frituren.
Platte sardine

Platte sardine

Beschikbaar bevroren
Bevroren Zwarte Heilbotfilets (bijvangst) - PBI, zonder huid (Reinhardtius hippoglossoides)

Bevroren Zwarte Heilbotfilets (bijvangst) - PBI, zonder huid (Reinhardtius hippoglossoides)

Verantwoord gevangen door ons schip Emeraude in de Noordoost-Atlantische Oceaan (FAO-zone 27 - subzones I, IIa, IIb IIIa & VI), zijn onze PBI zwarte heilbotfilets (Reinhardtius hippoglossoides) gemaakt van 100% wilde vissen. Wij passen een strenge selectie van de vissen toe om onze producten te creëren met zeer hoge kwaliteitsnormen. Ze worden gevangen en binnen 12 uur na de vangst ingevroren, allemaal op open zee. Wij bieden onze niet-gekalibreerde PBI zwarte heilbotfilets aan in een verpakking van 6,8 kg Interleaved voor B-to-B. Aarzel niet om ons uw behoeften te laten weten en vraag meer informatie over onze producten!
Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
Pittige Haring Saus

Pittige Haring Saus

Pittige Haringfilets Ref: SAL055 Inhoud: 200 g
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper
Roodbaarsfilet – met huid

Roodbaarsfilet – met huid

IQF
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Witte Tonijn

Witte Tonijn

Witte tonijn
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Rode Argentijnse Garnalen

Rode Argentijnse Garnalen

WILD GEVANGEN ZEEVROZEN RODE ARGENTIJNSE GARNAAL HOSO (KOP OP, HUID OP) LATIJNSE NAAM: PLEOTICUS MUELLERI
Cameron Garnalen

Cameron Garnalen

Cameron-garnaal