Producten voor ricottakaas (7)

350g Pure Schapenricotta - Ricotta

350g Pure Schapenricotta - Ricotta

Ricotta is een bijproduct dat wordt verkregen uit de wei die overblijft na de kaasproductie. Om een zachtere en delicatere ricotta te verkrijgen, wordt de wei verrijkt met de toevoeging van verse melk. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C en wordt verpakt in een thermisch verzegelde bak van ongeveer 2 kg. Heerlijk om puur te proeven, maar ook met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke desserts en ook smakelijke hartige gerechten worden gemaakt, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Gewicht van de fuscella is ongeveer 350 g.
PURE SCHAAP RICOTTA - Ricotta

PURE SCHAAP RICOTTA - Ricotta

Ricotta is een bijproduct dat wordt verkregen uit de wei die overblijft na de kaasproductie. Om een zachtere en delicatere ricotta te verkrijgen, wordt de wei verrijkt met de toevoeging van verse melk. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C, waarna het wordt afgekoeld en vervolgens naar de homogenisator wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Nadat de speciale containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelcel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk om puur te proeven, maar ook met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke zoetigheden en ook smakelijke hartige gerechten worden bereid, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Beschikbaar in een thermisch verzegelde verpakking van ongeveer 1,2 kg en 2,00 kg.
SCHAAPSMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

SCHAAPSMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta is een bijproduct dat wordt verkregen uit de wei die overblijft na de kaasproductie. Om een zachtere en delicatere ricotta te verkrijgen, wordt de wei verrijkt met de toevoeging van verse melk. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C en wordt verpakt in een thermisch verzegelde bak van ongeveer 2 kg. Heerlijk om puur te proeven, maar ook met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke zoetigheden en ook verrukkelijke hartige gerechten worden gemaakt, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Gewicht fuscella kg. 2,00 ongeveer
Gemengde Ricotta Valdorcia - Ricotta

Gemengde Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta is een bijproduct dat wordt verkregen uit de wei die overblijft na de kaasproductie. Om een zachtere en delicatere ricotta te verkrijgen, wordt de wei verrijkt met de toevoeging van verse melk en room. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C en vervolgens verpakt in een thermosverpakking van ongeveer 2 kg. Heerlijk om puur te genieten, maar ook met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke desserts en ook smakelijke hartige gerechten worden bereid, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Gewicht fuscella ca. 2,00 kg
Biologische Schapenricotta T/S - Ricotta

Biologische Schapenricotta T/S - Ricotta

Aan het einde van de kaasproductie wordt er met de resterende biologische wei biologische ricotta geproduceerd. Net als bij andere ricotta's wordt de wei verrijkt met verse biologische melk, wat essentieel is voor het verkrijgen van een zachtere en romigere ricotta. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Thermo-verpakte bak van ongeveer 2,00 kg.
RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Aan het einde van de kaasproductie wordt er met de resterende biologische wei biologische ricotta geproduceerd. Net als bij andere ricotta's wordt de wei verrijkt met verse biologische melk om zo een zachtere en romigere ricotta te verkrijgen. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C, waarna het wordt afgekoeld en vervolgens naar de homogenisator wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
PURE SCHAPENRICOTTA HOMOGENISEERD 250g - Ricotta

PURE SCHAPENRICOTTA HOMOGENISEERD 250g - Ricotta

Ricotta is een bijproduct dat wordt verkregen uit de wei die overblijft na de kaasproductie. Om een zachtere en delicatere ricotta te verkrijgen, wordt de wei verrijkt met de toevoeging van verse melk. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C, waarna het wordt afgekoeld en vervolgens naar de homogenisator wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koeling om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk om puur te proeven, maar ook met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke zoetigheden en ook verrukkelijke hartige gerechten worden bereid, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Beschikbaar in een thermisch verzegelde verpakking van 0,250 kg.