Biologische Chiazaad uit Peru
Onze Chiazaad wordt gekweekt volgens biologische methoden, zorgvuldig gecontroleerd, geselecteerd en deskundig verpakt.
Wetenschappelijke naam: Salvia hispanica L.
Gebruikte portie: zaden
Oorsprong en distributie: Peru, met primaire productiegebieden in Cuzco, Huánuco en Andahuaylas.
Eigenschappen:
Chiazaad heeft een gezondheidsvriendelijke samenstelling, ideaal voor degenen die prioriteit geven aan hun welzijn. Met 20% plantaardige eiwitten, 25% oplosbare vezels en 40% olie, naast andere essentiële voedingsstoffen, is chiazaad een gezonde voedingssupplement.
Ongeveer 64% van de chiazaad bevat essentiële vetzuren omega-3 en omega-6, die het metabolisme aanzienlijk verbeteren en zorgen voor evenwichtige niveaus van cholesterol en triglyceriden voor een betere cardiovasculaire gezondheid.
Wij zijn producenten in Paraguay, van waaruit wij onze biologische sesamzaad exporteren naar Frankrijk en Europa.
Wij zetten ons in voor duurzame ontwikkeling en daarom planten wij op bestelling om onze klanten de kwaliteit en versheid van ons product te garanderen.
Neem contact met ons op voor een offerte door de gewenste hoeveelheid en de gegevens van uw bedrijf op te geven, bedankt!
Onze hennepmeel is afkomstig van hennepzaden, ook wel chènevis genoemd, en is afkomstig van de teelt van Cannabis met een extreem laag THC-gehalte (<0,2%) in overeenstemming met de wetgeving. Zeer rijk aan vezels (40%) en eiwitten (33%). Verkregen met onze molen uit de perskoek die ontstaat bij het persen van de zaden voor de productie van hennepolie.