Onze bevroren geraspte mozzarella wordt ook geproduceerd uit verse koemelk. De melk komt van geregistreerde en goedgekeurde Europese boerderijen. Vervolgens wordt de koemelk gepasteuriseerd en omgezet in wrongel voordat het mozzarella wordt.
De belangrijkste ingrediënten van onze geraspte mozzarella zijn melk, starterculturen, stremsel en zout. De geraspte mozzarella wordt daarna vacuüm verpakt in polyethyleen zakken. Elke verpakking bevat 6 bevroren zakken van elk 2 kg.
Onze bevroren geschaafde mozzarella wordt ook geproduceerd van verse volle koemelk. De melk wordt verkregen van geregistreerde en goedgekeurde Europese boerderijen. De koemelk wordt vervolgens gepasteuriseerd en omgevormd tot wrongel voordat het wordt gevormd tot mozzarella.
De belangrijkste ingrediënten van onze geraspte mozzarella zijn melk, starterculturen, stremsel en zout. De geschaafde mozzarella wordt vervolgens verpakt in vacuümverpakte polyethyleen zakken. Elke verpakking bestaat uit 6x2kg bevroren zakken.
Onze diepgevroren geschaafde mozzarella wordt ook gemaakt van verse volle melk. De melk komt van geregistreerde en goedgekeurde Europese boerderijen. De koemelk wordt vervolgens gepasteuriseerd en omgevormd tot wrongel, voordat het tot mozzarella wordt gevormd.
De belangrijkste ingrediënten van onze geraspte mozzarella bestaan uit melk, starterculturen, stremsel en zout. De geschaafde mozzarella wordt vervolgens verpakt in luchtdichte polyethyleen zakken. Elke verpakking bestaat uit 6x2kg bevroren zakken.