Met de geroosterde NutriPur pinda's komt de snackervaring naar jou thuis of op kantoor. Ook perfect voor onderweg!
Noten bevatten een hoog percentage eiwitten. Ideaal voor jouw lekkere tussendoortje. De pinda's zijn vrij van smaakversterkers, kleurstoffen en conserveermiddelen. Snack ze!
Van amandelboter tot cashewboter, pecannotenboter en meer – onze selectie van plantaardige notenbotergevulde repen bestaat uitsluitend uit pure ingrediënten.
Smeltende melkchocolade met een romige karamelkern. De vulling wordt afgerond met een fijne snuf zeezout. VIVANI's interpretatie van de klassieker karamel zout in een handig reepformaat.
Na alle soorten eiwitrepen
Als u zich afvraagt: Welke soorten eiwitrepen kan ik van een loonfabrikant verwachten? Dan is het antwoord bij ons: bijna alles wat u zich wenst.
Heeft u veganistische varianten zonder chocoladecoating of gewoon klassieke eiwitrepen nodig? Moet het knapperig of romig zijn? Wat dacht u van een extreem hoog eiwitgehalte tot 65%? Of misschien met gezonde lifestyle-, superfood- of biologische ingrediënten? Wij hebben wat uw klanten wensen en vinden de juiste reepvarianten en recepten voor uw assortiment.
Biologisch: Biologische ingrediënten mogelijk
Vegan: Pure veganistische varianten inclusief coating
Clean Label: Korte ingrediëntenlijst
Natuurlijk: Natuurlijke ingrediënten
Tot 65% eiwitgehalte: Hoog eiwitgehalte
Vitaminen & mineralen: Functionele ingrediënten
Extra Crunch: Verschillende toppings
Extra romig: Veelzijdige vulcrèmes
Natuurlijk en gealkaliseerd
10/12% of 20/22% vetgehalte uit eersteklas, gecertificeerde productiebedrijven
Leveringen volgens de eisen van uw interne recept
Vanille-extract, gewonnen uit vanillestokken, voegt een heerlijke smaak toe aan verschillende gerechten. Het bevat ook antioxidanten die het lichaam kunnen beschermen tegen oxidatieve stress.
Een fijne volle melk chocolade, die verrijkt is met waardevolle kokosbloesemsuiker, knapperige karamelcrisps en exclusief Inca zonzout uit de Peruaanse Andes. De twee tegengestelde smaakindrukken zoet en zout verenigen zich in hun gezamenlijke volle melk jasje tot een complementair smaakvuurwerk.