Producten voor pellipskrabdek (38)

Gekookte gepelde garnalen – Ontdarmd of niet ontdarmd

Gekookte gepelde garnalen – Ontdarmd of niet ontdarmd

IQF • CPND / CPUD
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen
Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd

Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd

Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
levende koningkrab - levende koningkrab uit Noorwegen

levende koningkrab - levende koningkrab uit Noorwegen

LEVENDE KONINGSKRAB Feiten Records Cluster: Classificatie 0,5-1 kg, 1-2 kg, 2-3 kg, +3kg Verpakking 20 kg kartons Vleesinhoud > 80% Glazuur < 2% Zoutgehalte ca. 4% Vriesmethode Snelle vriesmethode Informatie over het product: Standaard Luchtvrachtdozen (dimensions 78cm x 39cm x 23cm)
VERS OF BEVROREN - VERS OF BEVROREN

VERS OF BEVROREN - VERS OF BEVROREN

We kunnen de krab leveren in de staat die je verkiest: levend en vers uit de oceaan, of bevroren en voorzichtig verpakt.
Karperhuid voor honden - Natuurlijke hondensnacks

Karperhuid voor honden - Natuurlijke hondensnacks

Ontdek de magie van gedroogde karperhuid voor uw hond Uw trouwe metgezel verdient het beste, en daarom presenteren wij u ons best bewaarde geheim: gedroogde karperhuid. Een traktatie die net zo heerlijk als gezond is, karperhuid is veel meer dan alleen een snoepje voor uw hond. Het is een onvergetelijke smaakervaring die de authentieke smaak van vis combineert met een scala aan voordelen voor de vitaliteit van uw huisdier. Bij ons staat kwaliteit voorop. De vissen worden gevangen in de schone wateren van de Dombes, wat de puurheid van elk stuk karperhuid dat wij u aanbieden garandeert. We weten waar elke karper vandaan komt, en dat weerspiegelt zich in de uitzonderlijke versheid en smaak van onze producten. Hondengrootte: 5 Kg max 5 tot 10 Kg 10 tot 20 Kg 20 tot 30 Kg 30 tot 50 Kg 50 Kg en meer À la carte: Vis Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 78,50g/100g - vetten 16,00 g/100g + omega 3 1,76g/100g Samenstelling: 100% karper Kauwniveau: Niveau 1 - Kleine kauwer Niveau 2 - Energieke kauwer
Schoongemaakte inktvisbuizen - Cephalopodensortiment

Schoongemaakte inktvisbuizen - Cephalopodensortiment

1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.