Producten voor paschal mon (11)

BABÀ TAART

BABÀ TAART

Meel "O", gepasteuriseerd eimengsel, boter, vetten en plantaardige oliën, suiker, biergist, zout. VULLING: Room, zure kersen. DOORDRENKEN: Water, suiker, rum.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

De tortellini mignon van vlees zijn een ambachtelijk meesterwerk van de Italiaanse culinaire traditie, een symbool van de gastronomische cultuur van Emilia-Romagna. De pastadeeg wordt uitgerold tot een minimale dikte, waardoor deze kleine en elegante tortellini een unieke lichtheid en delicatesse krijgen. De vulling is een balans van vlees, gekookte ham, mortadella en een vleugje nootmuskaat. Elk ingrediënt is geselecteerd en afgemeten om een intense en smaakvolle eind smaak te garanderen.
Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Rochefort Kaas

Rochefort Kaas

350g Rochefort jong ook beschikbaar in: - 2,3kg brood - blister van 6 plakken van 150g
MIA

MIA

MIA
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De grote Sarde ravioli zijn gevuld met ricotta (zachte kaas) en citroen en belichamen de eenvoud en puurheid van de mediterrane smaken, wat een frisse en verfijnde culinaire ervaring biedt. Deze ravioli vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen de zoetheid en de omhullende zachtheid van de ricotta en de citrusachtige smaak van de levendige frisheid van de citroen, verpakt in een delicate pastadeeg.
lege vegan croissant

lege vegan croissant

vegan lege croissant Cod:CCA012
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Gemarmerd Pistachebrood

Gemarmerd Pistachebrood

Gemarmerde Pistachenbrot Code: CCA038
ronde crema maritozza

ronde crema maritozza

Maritozza tondo panna Code: PPG022
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Code: TRG054 Diameter: 18 cm