Producten voor paris creperie (12)

lege vegan croissant

lege vegan croissant

vegan lege croissant Cod:CCA012
Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
WAFFLE DOOS

WAFFLE DOOS

Papier; C1S, C2S, Kraft, Speciaal, Duplex Druk; CMYK, Pantone, UV, Zeefdruk Lamineren; Mat, Glanzend, Vernis, Dispersie Toepassing; Hot Foil, Deboss, Emboss, Structuur, Spot UV
Torentaarten - Desserts

Torentaarten - Desserts

gemonteerde galerijstukken
Draaispit Kip

Draaispit Kip

Ingrediënten: Plakken döner van kippenvlees Speciale kruiden Water Zout Beschikbaar van 5 tot 120 kg
Uienbeignets

Uienbeignets

Diepvriesproducten voorgebakken, 82g Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Orangettes

Orangettes

Donker chocolade omhuld Donker 308 Donker zak 100g 308 S1 CC
Orangettes

Orangettes

Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen. Nettogewicht (G): 100
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Aardbeientaartje

Aardbeientaartje

Aardbeientaartje Code: MIG006
Frambozen cheesecake

Frambozen cheesecake

Kaascake framboos Cod:MNG003
koekjes enz.

koekjes enz.

koekjes enzovoort