...En wat als we het over crêpes hebben? Wij bieden in Parijs en de regio Parijs crêpe-animaties speciaal voor bedrijven aan. Ongeacht uw behoefte, wij zullen u tevredenstellen in het kader van een optreden op een vakbeurs, de animatie van een verkooppunt, een interne communicatieactie of een afscheidsborrel. Onze crêpes worden 'huisgemaakt' bereid met respect voor de Bretonse traditie. Wij bieden ook training aan voor crêpiers die een crêperie willen openen.
Ons bedrijf zet zich in voor het aanbieden van hoogwaardige erkende beroepsopleidingen, geschikt voor alle niveaus, of het nu gaat om beginners of gevorderden.
W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe.
Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
De boekweitpannenkoek kan koud gegeten worden als ontbijt ter vervanging van brood, maar ook opgerold als een "gezond sandwich" gevuld met groene sla, rauwkost, tonijn of kleine stukjes kip.
Traditionele pannenkoek uit de regio Poher, in het Centrum van Finistère
Diameter: ongeveer 40 cm
Ingrediënten: melk, boekweitmeel (55%), tarwemeel, eieren, niet-GMO sojameel, zonnebloemolie, zout
Dankzij het evenwichtige recept is het perfect voor mensen die op hun lijn en/of gezondheid letten.
Deze pannenkoek is goed gebakken, met het oog op conservering.
Hij kan koud gegeten worden als sandwich, of als ontbijt en bij de snack (met boter of met chocolade, jam...), en gevuld bij de lunch en het diner.
Maaltijdidee:
Voor de maaltijd kunt u hem vullen met alles wat u maar kunt bedenken:
- boter, gruyère, ham, ei,
- boter, gerookte zalm, citroensap
- kaas, salade
- worst
- gerookt spek
- met kleine groenten
Handmatig gevulde croissants met crème patissière, 100% gemaakt in Italië met uitsluitend Italiaanse ingrediënten. Standaardversies zijn beschikbaar in 43 gram (mini croissants), 95 gram en 100 gram. We bieden ook de mogelijkheid om het gewicht aan te passen aan uw behoeften. Standaarddozen bevatten 90 mini croissants of 75 normale croissants. Kleinere dozen met 40 stuks zijn ook beschikbaar.
La Perla Ananas Raspel, in eigen sap, 3.100 ml
De leverancier biedt geen gedetailleerde productbeschrijving aan.
GROOTTE: 3.100 ml
MERK: La Perla
RECEPT: in eigen sap
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte merkzakken voor de bakkerijsector in verschillende stijlen. De varianten die wij aanbieden zijn onder andere:
- Platte zakken
- Gussetzakken
- Filmfrontzakken
- Centrale/zijstrip vensterzakken
- Blokbodemzakken
- Twee-zijdig open zakken
Materialen zijn onder andere:
- Witte/bruine kraft
- Wasgecoat
- PE-gecoat
- Glassine
- Vetvrij
Het boek "De Crème van de Patissiers" van Christophe Michalak is gericht op alle liefhebbers van patisserie. Dit werk presenteert 35 getalenteerde patissiers, zoals Pierre Hermé, Philippe Conticini, Christophe Adam, Yann Couvreur...
Gepresenteerd in de vorm van een gazette, eert "De Crème van de Patissiers" de handtekeningrecepten van de grootste chefs. Elke presentatie neemt je mee in een andere wereld, waardoor je kunt experimenteren met Haute Couture patisserie.
Dit mooie object is bedoeld voor alle fijnproevers die nieuwsgierig zijn naar de achterkant van het decor.
Referentie: BELD01
Op voorraad: 5 Producten
Afmetingen: 164 Pagina's
Taal: Frans
De egg wrap is een snel te gebruiken culinaire basis, gemakkelijk te hanteren en biedt eindeloze variatiemogelijkheden: wraps, samosa's, gratins... Het is een product zonder toevoegingen, gemaakt van eieren van vrije-uitloopkippen.
Eieren uit Frankrijk.
Verpakking: dozen van 40 stuks - 110g
Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 100
Onze ijs: PERfect!
Profiterend van onze essentie, de melk, hebben we heel recent een nieuw product aan ons aanbod toegevoegd: ijs.
Met de naam PERfect.
Van melk, 100% nationaal. En van kwaliteit!
Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Romig. Met een zeer natuurlijke en aangename smaak.
Bretagne staat altijd bekend om zijn crêpes en wij zijn trots om de authentieke Bretonse tarwecrêpes aan te bieden. Deze zijn perfect om mee te nemen voor onderweg of als dessert in het restaurant! Chocoladesaus, een bolletje ijs, flambé… vul ze naar wens!
Gemaakt in Bretagne volgens zeer hoge kwaliteitsnormen (boven de HACCP-normen), zorgen wij ervoor dat de koudeketen van onze crêpes tot aan uw magazijnen wordt gehandhaafd, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden onder optimale voedselveiligheidsomstandigheden, alles met een betrouwbaar traceerbaarheidsproces.
Onze crêpes zijn al voorgebakken en gemakkelijk op te warmen vanuit de vriezer! Een paar seconden in de oven of gewoon op de crêpière en u kunt genieten van uw lichte en luchtige crêpe in de volledige Bretonse traditie!
ref:P14001
zoete kant :
De luchtige pannenkoeken lijken op zelfgemaakte pannenkoeken. Deze producten kunnen naturel worden gegeten of dienen als basis voor uitstekende desserts.
Gebakken in de pan en gevuld met chocolade, jam of andere vullingen, geflambeerd met een likeur naar keuze, vormen ze een uitstekend dessert.
Zoute kant :
Gebakken in de pan met een klontje gezouten boter zijn de boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten...
Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden.
Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm)
In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.