Producten voor oxaalzuur (8)

Oxaalzuur Dihydraat (min. 99%, technisch) (speciale aanbieding)

Oxaalzuur Dihydraat (min. 99%, technisch) (speciale aanbieding)

Andere namen: Ethandisäure, Kleesäure Samenvormule: C2H2O4 · 2 H2O Molaire massa: 126,07 g/mol Dichtheid: 1,65 g/cm3 Gehalte: min. 99%, technisch CAS-nummer: 6153-56-6 EG-nummer: 205-634-3 EG-indexnummer: 607-006-00-8 Opslagklasse: 10-13 UN-nummer: 3261
Natriumlactaat

Natriumlactaat

is een natriumzout van melkzuur. Natriumlactaat behoort tot de groep van hydraterende stoffen voor de huid, die de eigen vochtbalans van de huid behoudt en bijdraagt aan een lichtzure pH-waarde. De stoffen (glycerine, ureum en organisch zuur) vormen samen de Natuurlijke Hydratatiefactor (NMF). In de EU staat natriumlactaat bekend als voedseladditief E 325. Het zout is gemakkelijk oplosbaar in water. De vloeistof is bijna kleurloos en vrijwel geur- en smaakloos. Natriumlactaat is ook verkrijgbaar in verschillende concentraties (50% / 60%), op aanvraag met aangepaste pH-waarde. Kwaliteiten: 50%, 50% pH 5.5, 60% Uiterlijk: helder tot wit CAS-nummer: 72-17-3 INCI: Natriumlactaat Houdbaarheid: 2 jaar Opslag: moet worden bewaard op een koele, droge en lichtbeschutte plaats, in afgesloten verpakking
Azijnzuur, 80% – Technische Kwaliteit (5 kg)

Azijnzuur, 80% – Technische Kwaliteit (5 kg)

Voor toepassingen in het technische gebied.
Boorzuur

Boorzuur

Boorzuur / Gemaakt in Rusland / Verpakking: Papieren zakken van 25 Kg elk / Hoofdsubstantie (H3BO3) inhoud, %, min 99,9
Ascorbinezuur

Ascorbinezuur

Wij bieden ascorbinezuur aan in gegarandeerde kwaliteit, tegen stabiele prijzen en geschikt verpakt voor transport. Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw product of zoekt u een geschikte vervanging? Onze applicatie- en productexperts helpen u graag! Onze ervaring en diepgaande kennis op het gebied van specialiteitschemicaliën en ingrediënten zorgen ervoor dat wij goed gepositioneerd zijn om zowel onze klanten als onze leveranciers effectief te ondersteunen met product- en toepassingskennis. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Acridine-oranje - Fijne chemicaliën

Acridine-oranje - Fijne chemicaliën

CAS Nr.: [65-61-2] Opslagtemperatuur: 2-8°C EINECS: 233-353-6 Verzendconditie: kamertemperatuur MW: 301,81 g/mol Formule: C17H20N3Cl CAS Nr:[65-61-2] Code:00732
Natriumacetaat

Natriumacetaat

Natriumacetaat is het natriumzout van azijnzuur en wordt verkregen door de reactie van azijnzuur met een natriumverbinding. Het is een kleurloos zout met een zwakke azijngeur, dat goed oplosbaar is in water maar slecht in alcohol. Wanneer een verzadigde natriumacetaatoplossing kristalliseert, komt er warmte vrij. Gebruik: Voedsel: * Zuurregulator * Conservatiemiddel Cosmetica: * Buffer * Maskering van de basisgeur Technisch: * Productie van handwarmers * Energieopslag CAS (trihydraat): 6131-90-4 CAS (watervrij): 127-09-3 Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren Voedseladditief: E262 Summenformule: C2H3NaO2
Calciumhypochloriet (min. 70%, technisch, voldoet aan DIN EN 19643)

Calciumhypochloriet (min. 70%, technisch, voldoet aan DIN EN 19643)

Andere namen: Losantin, Perchloron Samenvormule: Ca(ClO)2 Molaire massa: 142,98 g/mol Dichtheid: 2,35 g/cm3 Gehalte: min. 70%, technisch, volgens DIN EN 19643 CAS-nummer: 7778-54-3 EG-nummer: 231-908-7 EG-indexnummer: 017-012-00-7 Opslagklasse: 5.1B UN-nummer: 2880