De biologische gele uien van Frankrijk Allium worden geteeld met milieuvriendelijke en biologische gecertificeerde landbouwmethoden. Deze uien zijn bedoeld voor consumenten die waarde hechten aan de kwaliteit en herkomst van hun producten. Ze zijn perfect voor groothandels, verwerkers en detailhandelaren. Beschikbaar in bulk of in zakken, voldoen ze aan de behoeften van de Franse en internationale markten. Door deze biologische uien te kiezen, kunnen consumenten er zeker van zijn dat ze een gezond en duurzaam product consumeren, terwijl ze ook verantwoordelijke landbouwpraktijken ondersteunen.
De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur.
De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward.
Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
Deze uienbeignets met bier zijn helemaal trendy. Ze voldoen aan de wens om een smakelijk en heerlijk aperitief te creëren waar je een feestelijk en gezellig moment omheen kunt delen. Bovendien zijn ze perfect om te combineren met snackmaaltijden, zoals burgers, taco's of hotdogs. Het bier in het beslag geeft een bijzondere en originele smaak.
VERPAKKING: 9 x 600 kg = 5,4 kg
Grana Padano is een halfvette kaas met een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB).
Hij werd bijna 1000 jaar geleden gemaakt door de cisterciënzers van de abdij van Chiaravalle, die gerijpte kaas gebruikten om de overtollige melk te conserveren.
Grana Padano is afgeleid van gedeeltelijk afgeroomde koemelk uit de Grana-regio, gelegen in de Po-vallei (noord-Italië).
De melkkoeien en het groene voer dat gebruikt wordt om hen te voeden, moeten afkomstig zijn uit het productiegebied van Grana Padano.
Het afromen van de melk gebeurt op natuurlijke wijze, door de room door de zwaartekracht te laten stijgen terwijl de rauwe melk rust.
Alleen de kazen die voldoen aan de voorschriften van het Consortium, zoals gespecificeerd in de specificatieregels en die minimaal 9 maanden gerijpt zijn, worden met het brandmerk Grana Padano gemarkeerd.
De productie van Grana Padano vertegenwoordigt ongeveer 22% van de Italiaanse melkproductie en ongeveer 40% van de productie in zijn gebieden.
In de zorg om de kwaliteit van zijn producten te optimaliseren, heeft CORNIC-NOVAMER gekozen voor de integratie van kwaliteitscontrole, verpakking en opslag.
Deze richting heeft geleid tot: Een intern laboratorium: Bezetting 1 persoon (9400 controles uitgevoerd in 2020)
Een kwaliteitsdienst: Bezetting 3 personen
Een productieatelier van 800 m², uitgerust met moderne apparatuur, wat ons een jaarlijkse capaciteit van 8 miljoen UVC geeft.
Een koelopslag met een capaciteit van 1800 pallets.
CORNIC-NOVAMER is gecertificeerd volgens IFS Food en IFS Broker High level, maar ook ASC, MSC en BIO.
Zeer snel in gebruik, deze courgettebeignets voldoen perfect aan de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar tijdswinst. Deze beignets zijn gemaakt met echte schijfjes courgette en een fijne krokante deeg. Ideaal warm of koud als voorgerecht of aperitief, ze passen uitstekend bij uw vlees, vis of salades.
VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg