Producten voor mierikswortel (1)

Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%. Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.