Producten voor meel van bradsjaws (5)

Allround tarwemeel

Allround tarwemeel

Specificatie van Volkorenmeel: Vochtigheid..............................11-11,5 % Totaal As................................1,3-1,5 % Max Waterabsorptie.......................70% en hoger Gluten....................................9-10% Ruwe Vezels............................2,3-2,5% Alcoholische Zuurtegraad.......0,08% max Zuur Onoplosbaar As...............0,08-0,1% max Eiwit.......................................11-12% Koolhydraten...........................73,0 gms Vetten......................................1,70 gms Vezels.....................................11,0 gms Mineralen.................................1,80 gms
Type 1850 Graham Meel - 1kg

Type 1850 Graham Meel - 1kg

Słopisz is een oude graansoort, gewaardeerd om zijn gezondheidsvoordelen. Het is lange tijd vergeten en wordt momenteel herontdekt. De teelt was al bekend in de oudheid. Het was een maaltijd voor gladiatoren en deelnemers aan de spelen. Het gaf kracht, fysieke conditie en volgens sommigen zelfs intelligentie. Het gebruik van spelt wordt als zeer gezond beschouwd. Het versterkt de immuniteit, verwijdert toxines en ondersteunt de bloedsomloop. Het helpt bij ontstekingen en allergieën. Het heeft een verwarmend effect en verbetert de werking van het zenuwstelsel. Tegenwoordig wordt het gebruikt in het bakken van brood, taarten, koekjes, zelfgemaakte pasta, dumplings of pannenkoekentaarten.
Meelverpakking

Meelverpakking

Er zijn tal van soorten en soorten meel op de markt. Afhankelijk van uw behoeften zullen wij verpakkingen vervaardigen die aan uw eisen voldoen. We raden semi-transparante verpakkingen aan die het mogelijk maken om een product te tonen, of volledig bedrukte verpakkingen met een laag die beschermt tegen zonlicht.
Biologische tarwemeel type 750 - 1kg

Biologische tarwemeel type 750 - 1kg

Type 750 tarwebloem wordt verkregen van Bieszczady-boerderijen, die een ecologisch certificaat hebben. Dit is een van de meest populaire soorten bloem die wordt verkregen uit gemalen tarwekorrels. Tarwe, dankzij de eiwitinhoud (gluten), geeft het bakken elasticiteit en zorgt ervoor dat ze minder kruimelen. <strong> samenstelling: </strong> tarwe <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 1450KJ/342kcal - 17%ADH*vet 1.8g - 2.6%waarvan verzadigde vetzuren 0.7g - 3.5%koolhydraten 68g - 26%waarvan suikers 0.5g - 0.6%vezels 2.9g - 12g - 24%zout 0.01g - 0.2%*referentiewaarde voor voeding <strong> gebruik </strong> tarwebloem type 750 is perfect voor het bakken van brood en alle hartige en zoete gebakjes. Ideaal voor pannenkoeken, wafels of als bindmiddel voor soepen en sauzen. <strong> Opmerkingen </strong> Bewaren op een droge en koele plaats in een goed afgesloten verpakking.
Broodverpakking

Broodverpakking

Brood is het meest geconsumeerde product op onze tafels. Daarom willen we verpakkingen creëren die ons in staat stellen om de versheid en de smaak van traditionele bakkerijproducten nog langer te genieten. Hoge transparantie en glans van de folie zorgen voor een goede blootstelling van het verpakte gebak. De verpakking is bedoeld voor verpakkingsmachines. DE GEBRUIKTE STRUCTUREN: LDPE, CPP