Opgericht onder de naam Miskos Helva in Istanbul, Fatih, heeft Miskos zich voortdurend aangepast aan de veranderende marktomstandigheden en de normen van internationale organisaties. Om te voldoen aan de toenemende klantvraag, verhuisde het eerst naar zijn fabriek in Istanbul, Bahcelievler, en vervolgens naar het productiegebied van 10.000 m2 in de Kastamonu Organized Industrial Zone.
Miskos is toegewijd aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bedrijf besteedt nauwgezette aandacht aan de naleving van kwaliteits- en hygiënevoorwaarden tijdens de productie en houdt rekening met de vereisten van de arbeidsgezondheids- en veiligheids- en voedselwetten. De gestaag toenemende winstcijfers van het bedrijf tonen aan dat Miskos op de juiste weg is met deze focus op kwaliteit.
Miskos is bekend om zijn broze, gedroogde fruitpasta's, wafelhalva, cekme halva en Turkse feeënsatijn. De natuurlijke productieaanpak brengt de traditionele Turkse smaak naar voren en zorgt ook voor de toenemende populariteit van de producten in het buitenland.
Schuren, voor- en hoogglanspolijsten, verchromen en mat maken zijn onze meesterdisciplines.
Schuren en polijsten van kleinere onderdelen
Perfectie is onze eis
Het hart van onze activiteiten. Of het nu groot of klein is, prototype, enkel stuk of serie – met de modernste technologie schuren en polijsten we tot in de perfectie. Of het nu mat of glanzend is, we bereiken met de juiste Rz- en Ra-waarde de door u gewenste ruwheid. Overal waar het moet glanzen – bijvoorbeeld meubels, medische apparaten of meetinstrumenten – zetten we in.
Met de modernste schuurtafels en afzuiginstallaties is onze schuurkamer uitgerust om onze medewerkers zeer goede arbeidsomstandigheden te bieden.