Producten voor libermodulo (14)

Waterval Analyse Module

Waterval Analyse Module

Bij de waterval is de klassieke FFT uitgebreid met een tijdas. Het spectrum kan langs de tijdas worden waargenomen. Deze weergave benadrukt zeer kleine trillingcomponenten ten opzichte van de achtergrondruis. In de tweedimensionale weergave kunnen zeer kleine pieken gemakkelijk over het hoofd worden gezien, vooral wanneer deze in de tijd afnemen en weer verschijnen. De waterval toont het spectrum van een stemvork gedurende 28 seconden na het aanslaan. De grafiek toont duidelijk dat de trillingen bij 881 Hz en 1320 Hz verdwijnen en weer verschijnen.
Robotica en Cobotics

Robotica en Cobotics

Het tijdperk van samenwerking tussen mens en machine staat voor de deur. L'Atelier des Devs investeert in robotica en cobotica, waardoor een harmonieuze integratie tussen mens en machine mogelijk wordt. Onze oplossingen bevorderen een verhoogde productiviteit terwijl ze optimale veiligheid op industriële locaties waarborgen.
Thermomechanische simulaties van structuren (3)

Thermomechanische simulaties van structuren (3)

Thermomechanische simulaties van structuren (3)
Tandwielen

Tandwielen

Naast een breed scala aan componenten tot complexe bouwgroepen bieden wij de ontwikkeling van tandwielen en complete aandrijvingen aan. Naast een breed scala aan componenten tot complexe bouwgroepen bieden wij specifiek ook de ontwikkeling van tandwielen (tandwielproductie) en complete aandrijvingen aan. Of u nu metalen of kunststof tandwielen nodig heeft voor uw toepassing! Van de tandprofielontwerp en de wiellichaamontwerp tot testlopen volgens uw specificaties op onze eigen testbanken bieden wij u een totaalpakket aan. Hierbij zijn de duidelijke doelstellingen geluidsoptimalisatie en de implementatie van een consequente lichtgewichtconstructie. De vervulling van deze doelen wordt gegarandeerd door het gebruik van de modernste simulatiehulpmiddelen en technieken. - Tandprofielontwerp - Wiellichaamontwerp - Geluids- en levensduuroptimalisatie - Testlopen op testbanken
Meerkörper Simulatie

Meerkörper Simulatie

Meerlichaamsystemen en mechanismen met transiënte of geometrisch niet-lineaire bewegingen analyseren we met behulp van meerlichaamsimulaties (MKS). We houden rekening met: - stijve en/of elastische structuren (FEM) - algemene contactvoorwaarden - algemene koppeling- en lageringsvoorwaarden - niet-lineaire bewegingsgroottes - kinetische bedrijfs-krachten Daarnaast gebruiken we de meerlichaamsimulaties om onbekende ingangswaarden te bepalen voor verdere FE-onderzoeken. Hierbij maken we voornamelijk gebruik van Abaqus/Explicit® en MATLAB/MultiBody®.
Engineering, Simulatie en Verificatie

Engineering, Simulatie en Verificatie

FE-simulatie, optimalisatie en bewijs: statisch, dynamisch, tijdsbestendigheid, thermisch, niet-lineaire simulatie Rapporten en bewijzen volgens de vereiste normen (EN, DVS, ….) Wij ondersteunen u met de berekening en het bewijs van uw componenten. Of het nu aan het begin van het project is voor de grof dimensionering of in de detailfase voor de productiegoedkeuring. Met handberekeningen en FE-simulaties ontvangt u een controleerbaar bewijs volgens de actuele normen. Zo zorgen wij voor een veilige werking van uw componenten.
BoFiT Voorspelling

BoFiT Voorspelling

Voorspellingen in de energiesector Met de transformatie van het energiesysteem en de uitbreiding van hernieuwbare energie wordt het steeds belangrijker om de beperkingen van portfoliomanagement betrouwbaar te kunnen inschatten. De behoeften van klanten met betrekking tot warmte of gas en het verwachte volume aan elektriciteit dat wordt opgewekt uit eigen wind- of PV-installaties moeten worden voorspeld. Daarnaast moeten de prijsverwachtingen in de verschillende markten vooraf worden berekend met behulp van geschikte methoden, zodat de juiste beslissingen in het juiste marktsegment kunnen worden genomen. Korte beschrijving van BoFiT Forecast BoFiT Forecast stelt u in staat om voorspellingsmodellen voor elke toepassing te creëren en deze in uw processen te implementeren. Voorspellingen zijn volledig geïntegreerd in het tijdreeksbeheer en in de runtime-omgeving. Naast eenvoudige profielprocedures (standaard belastingprofielen, temperatuurafhankelijke belastingprofielen, door de gebruiker gedefinieerde profielen) omvatten de mogelijkheden ook belastingprofiel-extrapolatie, regressieprocedures, kunstmatige neurale netwerken en...
EUREKA

EUREKA

Verhoging van de productiviteit en verlaging van de opstartkosten op aanvraag
Elliott Golf Educatie - Educatieve video's over de Elliott Golf theorie

Elliott Golf Educatie - Educatieve video's over de Elliott Golf theorie

Educatieve online videomateriaal, bijna 7 uur lang, waarin we informatie en kennis delen die we de afgelopen 12 jaar nuttig hebben gevonden. Technische analyse, Elliott Wave-theorie of handelen in het algemeen is echter niet voor iedereen, dus onze educatieve video's GARANDEREN GEEN SUCCES! Dit is aanbevolen voor degenen die al de basisprincipes van de golfprincipes kennen. WAT IS ELLIOTT WAVE? Het Elliott Wave-principe is een gedetailleerde beschrijving van hoe groepen mensen zich gedragen. Het onthult dat de massa-psychologie van pessimisme naar optimisme en weer terug swingt in een natuurlijke volgorde, waardoor specifieke en meetbare patronen ontstaan. Een van de gemakkelijkste plaatsen om het Elliott Wave-principe in actie te zien, is op de financiële markten, waar de veranderende investeerderspsychologie wordt vastgelegd in de vorm van prijsbewegingen. Als je herhalende patronen in prijzen kunt identificeren en kunt achterhalen waar we ons vandaag bevinden in die herhalende patronen, kun je voorspellen waar we naartoe gaan.
Terugstroomlijst - Terugstroom

Terugstroomlijst - Terugstroom

Listel voor terugdruk behandeld met speciale kern en getrapt profiel om het uitbarsten van het eerste vel te beperken en een constante speling te behouden. Terugdruk TCP Probeer onze speciale terugdruk listel met getrapt profiel TCP. Naast de veelzijdigheid voor verschillende kartonkwaliteiten, vermindert dit speciale profiel het risico op uitbarsten van het eerste vel. Het kan worden aangepast aan terugdrukpersen. Deze opmerkelijke innovatie van de afgelopen jaren heeft een klanttevredenheid van meer dan 90%.
MathProf 5.0 - Interactieve Software voor Wiskunde

MathProf 5.0 - Interactieve Software voor Wiskunde

MathProf 5.0 is een gebruiksvriendelijk wiskundeprogramma dat het mogelijk maakt om wiskundige verbanden op een eenvoudige manier te visualiseren, onder andere door de weergave van zowel tweedimensionale als driedimensionale grafieken. Hierbij zijn zowel modules voor onderwerpen uit de gebieden analyse, geometrie en algebra geïmplementeerd, als ook subprogramma's voor andere wiskundige vakgebieden. Het programma is een hulpmiddel voor gebruikers van alle beroeps- en leeftijdsgroepen om wiskundige verbanden op een eenvoudige manier te begrijpen of om onderzoeken uit te voeren.
ME'scope Modalanalysesoftware

ME'scope Modalanalysesoftware

Het modale analyse softwarepakket ME'scope VES, ontwikkeld voor machinebouwers en testingenieurs door Vibrant Technology, Inc., ondersteunt optimaal meetgegevens van onze software.
FFT Analysemodule

FFT Analysemodule

Het spectrum (FFT) maakt alle trillingcomponenten in het positiessignaal van de TX-elektronica zichtbaar. Dit maakt de visualisatie van basis- en boventonen mogelijk. In de enkanaalversie strekt het frequentiebereik zich uit tot 19 kHz. Hiermee is het akoestische bereik grotendeels gedekt. De afbeelding toont het frequentiespectrum van een boventoonarme stemvork. Naast de visualisatie worden de trillingcomponenten tot een gedefinieerde grenswaarde ook geëvalueerd. Duidelijk zichtbaar is de hoofdtremor met 49 µm, evenals de tweede en derde harmonische trilling met respectievelijk 250 nm en 100 nm. Zoals bij de module Oscilloscoop kan het spectrum als afbeelding- en tekstbestand worden geëxporteerd.
Stroomsimulatie

Stroomsimulatie

In de fluiddynamica worden onder andere stromingssnelheden, drukverliezen en convectieve warmteovergangen bepaald. Uit deze grootheden worden de reactiekrachten en belastingen op de omstromende structuren afgeleid. Wij zetten CFD-simulaties in voor de volgende toepassingen: - Analyse en optimalisatie van snelheids- en drukverlopen van omstromende of doorstromende structuren - Thermische simulaties met fluid-structuurkoppeling voor het bepalen en optimaliseren van convectieve warmteovergangen - Bepaling van de stromingskrachten zoals weerstand en lift van omstromende structuren - Stromingsakoestiek De resultaten van de stromingssimulaties gebruiken we onder andere voor thermische analyses, bedrijfssterkteontwerpen en voor het onderzoeken van akoestische fenomenen.