Producten voor krabdekken (22)

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
MSC Kabeljauw

MSC Kabeljauw

De MSC-gecertificeerde kabeljauw is een verantwoorde keuze voor milieubewuste consumenten. Deze witte vis wordt duurzaam gevangen, wat de instandhouding van de kabeljauwvoorraden voor toekomstige generaties garandeert. Met zijn witte, vlokkerige vlees is kabeljauw een favoriet in vele keukens over de hele wereld. Door te kiezen voor MSC-kabeljauw ondersteunt u visserijpraktijken die de mariene ecosystemen beschermen, terwijl u geniet van een product van hoge kwaliteit. Deze vis is ideaal voor een verscheidenheid aan gerechten, van klassieke fish and chips tot meer verfijnde gerechten zoals kabeljauw in kruidenkorst. Zijn milde smaak en delicate textuur maken het een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.
Octopus

Octopus

Beschikbaar in de diepvries. Beschikbare maten : T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg- 1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g
Kip Nuggets

Kip Nuggets

KIP NUGGETS BEIGNET SACHET 800g
Ingelegde Paprika

Ingelegde Paprika

Ingelegde Chilipoeders Ref: SAL046 Inhoud: 180 ml
Rode Argentijnse Garnalen

Rode Argentijnse Garnalen

WILD GEVANGEN ZEEVROZEN RODE ARGENTIJNSE GARNAAL HOSO (KOP OP, HUID OP) LATIJNSE NAAM: PLEOTICUS MUELLERI
Cameron Garnalen

Cameron Garnalen

Cameron-garnaal
Kruidige Wedges

Kruidige Wedges

De Cut Specialiteiten, een rijke selectie van heerlijke producten gesneden uit hele aardappelen van superieure kwaliteit. Het ideale product voor een onderscheidend menu! Klaar, vuur, serveer! Geen extra kruiden nodig! Afmeting: 4 X 2.500g
Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Pangafilets

Pangafilets

IQF / IWP
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen
Roze Garnaal

Roze Garnaal

Roze garnaal
Kruidige Aardappelpartjes

Kruidige Aardappelpartjes

Pakket Kruidige Aardappelpartjes 2,5k
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË