Producten voor krabbeuk (7)

Mace - Hele Specerijen

Mace - Hele Specerijen

We zijn dol op macis en het is onze kenmerkende specerij van Muziris geworden. Macis (mace in het Engels) is de rode omhulsel van de nootmuskaat, dus ze hebben een zeer vergelijkbare smaak. Echter, macis is veel delicater en verfijnder in de mond, het brengt tonen van dennen en zoetheid. We gebruiken het in kleine hoeveelheden, ofwel fijngehakt of om direct te infuseren in uw bereidingen. Oorsprong: Banda-eilanden, Indonesië Kwaliteit: bloemen, Special, Rood-Oranje
Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Gemalen Laurier

Gemalen Laurier

Gemalen Laurierblad Ref: EPI019 Inhoud: 100 g
Madagaskar Gember

Madagaskar Gember

Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen. Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel, het rhizoom, dat we consumeren. Zodra de wortel geel is geworden, wordt deze geoogst, schoongemaakt en vervolgens gedroogd. Dit proces zorgt ervoor dat gember langer bewaard kan worden, terwijl de voedingskwaliteiten behouden blijven. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Vorm: Gemberpoeder, Gedroogde gember
Zee-duindoorn - Sap en puree

Zee-duindoorn - Sap en puree

Zee-buckthorn sapconcentraat 65° S/25 Kg Eenvoudig zee-buckthorn sap S/20 Kg Aseptische zee-buckthorn puree S/20 Kg
HV Calophyllum

HV Calophyllum

Latijnse naam: Calophyllum inophyllum Persdeel: Zaden van de vrucht Oorsprong: Oostkust van Madagaskar Indicaties: Diffuse roodheid Huid met imperfecties Schilferige, droge huid Helpt bij het bestrijden van striae