Om onze BREIZH SURIMI krabsticks te maken, gaan onze zeelieden op zoek naar het beste dat de zee te bieden heeft, langs de kusten van Bretagne, Ierland en Schotland. Als onze producten zo smakelijk zijn, komt dat omdat ze zijn gemaakt van blauwe wijtingfilets die we aan boord van ons schip invriezen zodat ze vers blijven, en vervolgens stomen we ze in onze werkplaats in Saint-Malo. Onze surimi zit vol met "gemaakt in Bretagne" eiwitten!
Beschikbaar in verschillende formaten, van 200 g tot 1 kg, zijn onze krabsticks verpakt in versheidszakken van 3 sticks binnen de hoofdverpakking, zodat ze in delen kunnen worden geconsumeerd: geen nood om de volledige inhoud in één keer op te eten en geen verspilling.
*Houd er rekening mee dat we in onze werkplaats in Saint-Malo geavanceerde surimi-producten vervaardigen, gekoeld en bevroren (sticks, gescheurd, mozaïekrollen, hapjes, …) - onder ons eigen merk en private label, voor detailhandel, foodservice en de voedingsindustrie. Het BREIZH SURIMI-assortiment is een van onze gekoelde retailassortimenten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze andere beschikbare producten.
Talen op verpakking: Frans
Totale houdbaarheid na productie: 80 dagen
Minimale gegarandeerde houdbaarheid bij verzending vanuit de fabriek: 30 dagen
Opslagtemperatuur: tussen 0 en +4°C
Acceptatie, zuivering, harmonie
Originele methode van Dr. Bach
Zonne-infusie door ons gemaakt op de oogstlocaties (Oorsprong Frankrijk)
Met de hand geactiveerde oplossing
Amber glazen fles van 15 ml + glazen pipet
Van onze 1700 beschikbare smaakreferenties zal het standaard gastronomische assortiment van meer dan 250 smaakstoffen voldoen aan de meeste toepassingen. Alle onderstaande producten zijn verkrijgbaar in flessen van 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 liter, en in blikken van 5 L, 10 L of 25 liter.
PESK BIZ is een naam van Bretonse oorsprong die 'Bretonse visstaaf' betekent. Deze naam is niet toevallig gekozen, aangezien het de authenticiteit van ons vakmanschap weerspiegelt.
PESK BIZ is ook onze lijn van 3 premium referenties, vervaardigd uit de vangst van onze 2 schepen: de Joseph Roty II en de Emeraude.
Onze grondstoffen worden vervolgens naar onze werkplaats in Saint-Malo vervoerd om de Bretonse visstaven te bereiden!
Talen op de verpakking: FR
THT totaal: 60 dagen
THT gegarandeerd bij vertrek uit de fabriek: 35 dagen