Producten voor krabbek (13)

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
sneeuwkrabben-schaal

sneeuwkrabben-schaal

sneeuwkrabben-schaal
Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen
Sneeuwkrabvlees

Sneeuwkrabvlees

Blok van 2 lb of 380 G
Krabben Schalen

Krabben Schalen

IQF
Paneerkrabbenklauwen

Paneerkrabbenklauwen

IQF