Producten voor krab-dek (8)

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen