Producten voor kosten zijn krokant (12)

Aardappelen

Aardappelen

Groenten geproduceerd in de Hauts-de-France Biologische aardappelen HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Uienbeignets

Uienbeignets

Diepvriesproducten voorgebakken, 82g Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
waterdeeg

waterdeeg

waterdeeg
Confectie

Confectie

Wij verpakken, verzamelen en verpakken uw producten Met ons zeer flexibele team verpakken, verzamelen en verpakken wij uw producten volgens uw wensen. Wij kunnen ook de geschikte omverpakking voor u vervaardigen.
Nuggets

Nuggets

INGREDIËNTEN: KIPFILET 57,6%, PANERINGSDEELEN (WHEAT FLOUR, BAKKERIJGIST, DRINKWATER, ZOUT, PEPPER EXTRACT KLEURSTOF); LIEZON (FLOUR (WHEAT, AARDAPPEL), ZOUT, VERDICKINGSAGAR GUM, STABILISATOR SODIUM PYROFOSFAAT); WATER IS DRINKBAAR; GEZUIVERDE ZONNEBLOEMOLIE; KEUKENZOUT; AARDAPPELSTROO; WHEAT FIBER; VOEDSELADDITIEVEN: (ZURE REGULATOR (SODIUM ACETAAT, SODIUM CITRAAT), CONSERVEERMIDDEL SODIUM METABISULFITE); (GLUCOSE, VLEESAROMA, VOEDSELZOUT, SMAAKVERSTERKER SODIUM GLUTAMAAT); GEMALEN ZWARTE PEPPER. INGREDIËNTEN: KIPFILET 57,6%, PANERINGSDEELEN (WHEAT FLOUR, BAKKERIJGIST, DRINKWATER, ZOUT, PEPPER EXTRACT KLEURSTOF); LIEZON (FLOUR (WHEAT, AARDAPPEL), ZOUT, VERDICKINGSAGAR GUM, STABILISATOR SODIUM PYROFOSFAAT); WATER IS DRINKBAAR; GEZUIVERDE ZONNEBLOEMOLIE; KEUKENZOUT; AARDAPPELSTROO; WHEAT FIBER; VOEDSELADDITIEVEN: (ZURE REGULATOR (SODIUM ACETAAT, SODIUM CITRAAT), CONSERVEERMIDDEL SODIUM METABISULFITE); (GLUCOSE, VLEESAROMA, VOEDSELZOUT, SMAAKVERSTERKER SODIUM GLUTAMAAT); GEMALEN ZWARTE PEPPER.
Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%. Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.
Bruids taart

Bruids taart

<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Activerend Fruitig
Gourmet Fuet

Gourmet Fuet

Productie van fuet artisanale in verschillende smaken: zwarte peper, paprika, kruiden, natuurlijk
Croissants

Croissants

Glazuurde marmeladecroissant 48 g Een optisch hoogtepunt Artikelnummer: 3582 Afmetingen: 12 x 5 x 4 cm Doos: 75 stuks.
Frietjes in Dunne Reepjes

Frietjes in Dunne Reepjes

Probeer onze stroefrietjes, droog en krokant, vol van de intense smaak van echte friet.
Bedekkingen

Bedekkingen

We lamineren met PUR, CoPES, CoPA, EVA, polyolefinen, latex en vele speciale lijmen.
aardappelen

aardappelen

aardappelen