Producten voor knoflookzout (2)

Selderijzout - Zouten

Selderijzout - Zouten

De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Smaak: Gecertificeerd Zaad Knoflook - Knoflook

Smaak: Gecertificeerd Zaad Knoflook - Knoflook

Plant de gecertificeerde zaadknoflook (Allium Sativum) van de variëteit Flavor. Witte knoflook met lichtroze teentjes. De knoflook van de variëteit Flavor is de laatste van de voorjaarsknofloken. Deze variëteit van witte knoflook, historisch afkomstig uit Rovigo in Italië, kan worden geplant van oktober tot februari*. Het heeft een korte rustperiode en kan worden geoogst van juni tot begin augustus*. De Flavor-knoflook heeft een goede houdbaarheid. Knoflook verpakt in zakken van 20 kg. Andere verpakkingen zijn op aanvraag mogelijk. Verkoop van oktober tot februari. * Plant- en oogstperiodes zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van landen en teeltgebieden.