Specialty caramels zijn een grote familie van karamelsoorten, variërend van melkcaramel tot gezouten boterkaramel, veganistisch, met verlaagd suikergehalte... Deze karamelsoorten bieden een unieke textuur en smaak aan elk product. In pasta- of glittersvorm kunnen verschillende ingrediënten (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten...) worden gebruikt om ze te creëren.
Ze voldoen aan de trends van schone etiketten en kunnen worden gemaakt van duurzame ingrediënten.
Om aan de verwachtingen van de consument te voldoen, biedt Sethness Roquette ook een assortiment veganistische en suikervrije karamelsoorten aan.
Deze karamelsoorten kunnen Kosher of Halal zijn, maar ook biologisch.
Hun belangrijkste toepassingen zijn:
- Koekjes
- IJs
- Zuivelproducten
- Chocolade
- Gebak
Notenpasta's zijn een massa van zeer fijn gemalen geroosterde noten.
Onze hoogwaardige notenpasta's worden vaak gebruikt bij de productie van pralinévullingen, mousses of knapperige lagen in taarten en, in het bijzonder, bij de productie van ijs.
Caramelstroop is een van de populairste suikersiroop TM Maribell. Het werkt perfect in veel cocktails, koffie, milkshakes en bubble tea.
Ingrediënten: Suiker, water, natuurlijke smaak "Caramel", citroenzuur.
Verpakt in glazen flessen van 0,7L of plastic flessen van 1L.
Daarnaast hebben we kleine glazen flessen van 0,25L.
We exporteren wereldwijd.
Voor de prijs, stuur een e-mail naar:
irina.syrup@gmail.com
Bezoek onze website:
www.maribell.com.ua/en
Gemaakt van maïszaad onder een proces van zetmeelhydrolyse met gebruik van amylolytische fermentatieve stoffen, gevolgd door filtratie van het hydrolysaat, demineralisatie en koken tot een bepaalde gewichtsverhouding van droge stoffen/
Droge stoffen in 100g, minimaal: 77,6/g
Koolhydraten, %, minimaal: 100
Energiewaarde, kcal/100 g: 310,4
Samenstelling: Siropen 100%
Droge stoffen, %, min: 78
pH: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40 mg/kg
Massafractie van reducerende stoffen in termen van droge stof (glucose-equivalent), %: 36,0-44,0
Glucose %: 5-27
Maltose %: 10-25
Maltotriose %: 11-18
Hoogste suikers %: 40-60
Geconfectioneerd door André Guépratte, onze partnerconfituurmaker, zal deze siroop u begeleiden van het aperitief tot het dessert.
Een paar druppels van deze siroop om een mooie Poiré, typisch voor onze regio, te begeleiden, en hier is een 100% Normand aperitief, met een smaak die zowel delicaat als origineel is.
Voor liefhebbers van zoete/hartige gerechten zal het ook gewaardeerd worden om een vinaigrette te maken of om vlees te perfectioneren.
En voor de zoetekauwen... herontdek uw klassiekers door deze siroop toe te voegen aan uw mooiste desserts: rijstpap, crèmes, panna cotta... alles is toegestaan!
En voor de nieuwsgierige fijnproevers... te gebruiken om uw kwark te zoeten!
Samenstelling: Infusie van hooi (water, hooi), suiker, citroensap op basis van concentraat.
Onze siropen zijn de ideale aanvulling voor alle koffie- en melkdranken: espresso, cappuccino, chocolademelk, macchiato, mocaccino, caffè latte, latte, Amerikaanse koffie, enz. Onze "Coffee syrup" (Koffiesiroop) is het resultaat van jaren van onderzoek en ontwikkeling. Met de grootste zorg en passie die ons altijd heeft gekenmerkt, hebben we de beste grondstoffen geselecteerd om onze consumenten een perfect resultaat te bieden. De Coffee syrups zijn ontworpen om de smaak van koffiedranken te versterken zonder de originele smaken en aroma's te verbergen.
Ze lossen onmiddellijk op met een paar draaien van de lepel en mengen perfect met de drank zonder klontjes te vormen, waardoor de textuur van de drank verbetert en een grotere consistentie biedt.
U kunt eindelijk uw koffiedranken personaliseren en uw favoriete recept vinden. Een eenvoudige toevoeging van onze koffiesiroops is genoeg om te genieten van een moment van pure passie: elke koffiedrank wordt speciaal en exclusief.
Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen.
Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Onze chocoladecaramel wordt ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in het noorden van Frankrijk. Deze ultra-luxe versie is ontstaan uit de combinatie van onze smeerbare caramel en 55% pure chocolade. Altijd meer smaken met deze chocoladeversie!
Ingrediënten: Boter, Suiker, Room, Pure chocolade 55%
Gekarameliseerd met biologische ahornsiroop, zonder toegevoegde suikers. Hierdoor zijn de pecannoten slechts licht zoet, zonder plakkerig te zijn.
Gekruid met kaneel en kardemom, evenals een vleugje steranijs en piment.
Past prima bij bijvoorbeeld espresso.
Ze smaken ook heerlijk als ingrediënt in de appel-pecantaart, hier is het recept...
Vegan
Zonder geraffineerde suikers
Zonder conserveermiddelen
Zonder toegevoegde vetten
Ingrediënten: Pecannoten, ahornsiroop (biologisch), specerijen (Ceylon-kaneel, kardemom, anijs, piment)
De Caramel - Pop-corn tablet van Le Nounours Français is een ware explosie van smaken, waarbij de crunch van de popcorn wordt gecombineerd met de zoetheid van de caramel. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om een ongeëvenaarde smaakervaring te bieden, waarbij de caramel een vleugje zoetheid en troost aan de popcorn toevoegt. Deze tablet is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke en verfijnde smaak, terwijl ze duurzame en verantwoorde praktijken ondersteunen.
Naast de uitzonderlijke smaak is de Caramel - Pop-corn tablet vervaardigd in Frankrijk met ingrediënten van hoge kwaliteit, wat een uitzonderlijke smaakervaring garandeert. Of het nu als cadeau is of om jezelf te verwennen, deze tablet is een uitnodiging voor een unieke zintuiglijke reis, waarbij elke hap complexe en delicate smaken onthult. Laat je verleiden door deze tablet die traditie en innovatie combineert, voor een culinaire genot bij elk moment.
Conserven Guintrand
Om ten volle van de smaak van deze bereiding te genieten, serveer deze vruchten met hun siroop in een schaaltje.
Ingrediënten: Williams-peren, water, BIO-karamel (15 tot 17%), suiker, fruitpectine, zuurteregelaar citroenzuur (E330), natuurlijke vanille met korrels (sporen).
geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Voorkeur van barista's en chefs, Cenova Cocktail Siropen stellen je in staat om heerlijke presentaties te creëren dankzij hun consistentie en unieke aroma.
Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 230
Wij kunnen u samengestelde specerijen voor charcuterie aanbieden.
Maar ook:
Bourbon vanillepeulen
Bourbon vanillebonen
Bourbon vanillepoeder
Bourbon vanille-extract
Tahiti vanillepeulen
{"Categorie":"Enkelkruiden","Toepassing":"De Ceylon-kaneel komt uit Sri Lanka en wordt daar gewonnen uit de schors van de kaneelboom. Het heeft een fijnere geur en smaak en is duidelijk veel gelaagder dan de goedkopere, Chinese Cassia-kaneel en bevat bovendien tot 400 keer minder coumarine, dat als gezondheidsrisico wordt beschouwd. De gesneden kaneel (2-7mm) is zeer geschikt voor het maken van eigen theecreaties.","Opmerking voor Allergieën":"Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.","Smaak en Aroma":"Zeer fijne, aangenaam zoete aroma met een kruidige-houtachtige geur en tonen van kruidnagel.","Ingrediënten":"Kaneel","Inhoud":"30 g in blikken doos"}
Oorsprong: Turkije
Proces: Geroosterde hazelnoten worden tot een vloeibare vorm gemalen met een einddikte tot 100 micron.
Maten: 20-100 micron
Verpakking: Plastic of metalen vaten, IBC-tanks, tankwagen.
De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker!
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) = 437
Energie (kJ) = 1822
Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19
Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40
Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY
Netto gewicht: 210 g
Oorsprong: Corsica
Hazelnootpasta is een zeer veelzijdig ingrediënt in de keuken. Het wordt voornamelijk gebruikt in zoete bereidingen, met een belangrijke rol in de productie van ijsproducten, maar het leent zich ook goed voor het maken van crèmes of als vulling voor gebakken producten. De reden voor het brede gebruik in zoete bereidingen ligt in het kenmerkende aroma, dat de smaak van crèmes, desserts of vullingen van taarten en soezen verder kan versterken.
We raden je aan om onze hazelnootpasta ook te gebruiken om een speciale touch aan je koffie of chocolade te geven!
De hazelnoot is een uitstekende bondgenoot voor onze gezondheid en is rijk aan "goede vetten", waaronder omega-6 en omega-3. Bovendien is het een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals calcium, koper, mangaan, ijzer, vitamine E en B. Af en toe jezelf verwennen met deze heerlijke hazelnootpasta in een zoete bereiding kan alleen maar goed zijn voor je humeur!
Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 100