Een nauwkeurige selectie van hoogwaardige koffies uit Midden- en Zuid-Amerika, India en Afrika, perfect gebrand, levert de De Roccis CREMOSO espresso op. Een buitengewoon milde en zachte blend met een sterke en toch delicate afdronk.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: De druiven komen uit de eerste zone van kalkhoudende kleigrond aan het Gardameer in het mythische Sirmione, op een hoogte van 68 m boven zeeniveau
SESTO DI IMPIANTO: Opvoeding in rijen met guyot snoei
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: In roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur
COLORE: Intense strogele kleur met groenachtige reflecties
NASO: Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten
BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid
CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Mild zoete blend van de beste Arabica en Robusta koffies met een sterke smaak en geur. Het is inderdaad de traditionele en essentiële Italiaanse Espresso!
Brazilië: Soepele en goed gebalanceerde koffie met een pure en fijne aroma. Een zeer aromatische blend met een chocoladeachtige afdronk.
Costa Rica: Koffie van hoge kwaliteit met een rijke hazelnootkleurige crema en een geur van appel en dadel. Lichte zuurheid.
Indonesië: Rijke en fijne Robusta koffie met een lichte karamelgeur, ideaal zelfs voor de meest veeleisende koffiekenners. Volle en sterke smaak met een aanhoudende afdronk.
Vietnam: Volle Robusta, eclectisch en onderscheidend.
Colombia: Alle Colombiaanse koffies zijn van de Arabica variëteit met een rijke aromatische geur, licht fruitig en een prachtige hazelnoot- en bloemige afdronk. Deze koffie is het resultaat van de perfecte combinatie van geselecteerde Arabica en Robusta koffies. Romig, soepel en fluweelachtig, uniek en verrassend met een zoete smaak en een fruitige afdronk.