Soja-eiwitconcentraat
VEGACON 70 is een volwaardig soja-eiwit, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO). Door een speciaal proces worden onverteerbare koolhydraten verwijderd. VEGACON 70 heeft een hoog eiwitgehalte en ondersteunt de eiwitvertering.
VEGACON 70 wordt gebruikt voor vlees- en worstwaren, deegwaren, vegetarische kant-en-klaar maaltijden, sauzen en babyvoeding. Bij dieetvoeding en dieetshakes wordt het ingezet voor eiwitrijkdom.
VEGACON 70 emulgeert, stabiliseert en heeft een hoog vetbindend vermogen. Het verbetert de structuur, verlengt de houdbaarheid en is geschikt om voedingsmiddelen met eiwit te verrijken.
Wij adviseren u uitgebreid en praktijkgericht over gegevensbescherming.
In het kader van onze gegevensbeschermingsadvies ontwikkelen we samen met u bedrijfsprocessen die voldoen aan de privacywetgeving. Hiervoor ontwikkelen we oplossingen zonder onnodige extra inspanning, waarmee u, in overeenstemming met alle wettelijke vereisten op het gebied van gegevensbescherming, uw doelen efficiënt kunt bereiken.
Klasse I van Verordening EU 2017/745 over medische hulpmiddelen; Type II R (vloeistofbestendig), getest volgens EN 14683 2019 voor chirurgische maskers. De binnen- en buitenkant zijn gemaakt van fysiologisch onschadelijk, weekmakervrij polypropyleenvlies, het filtermedium bestaat uit een speciaal microvezelvlies dat is geproduceerd met behulp van het meltblown-proces, samengevoegd met behulp van het ultrasoonproces.
Ontvet Soja-Lecithine
LECIFINE 100 is een ontvet soja-lecithine, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO).
LECIFINE 100 wordt gebruikt voor fijne bakkerijproducten, koekjes, wafels, instantproducten, cacaopoeder en kant-en-klare meel voor gistdeeg. LECIFINE 100 verbetert de vetverdeling en zorgt voor een gelijkmatige bruining. Bovendien zorgt het voor een fijnere kruimel, verlengt het de versheid en vergroot het het volume van de bakkerijproducten.
LECIFINE 100 heeft een hoog gehalte aan fosfolipiden en is een natuurlijke emulgator die het deeg gemakkelijker verwerkbaar en zachter maakt.