Producten voor het systeem (126)

Batch-kooksystemen voor de verwerking van fruit, groenten, sauzen in aseptische versie

Batch-kooksystemen voor de verwerking van fruit, groenten, sauzen in aseptische versie

De KASAG-experts zijn gespecialiseerd in de bouw van pannen en industriële kooksystemen voor de productie van grondstoffen op basis van fruit, groenten en sauzen. Volledige systemen met oven, koelkast, condensor, buizen en kleppen worden gebouwd in een aseptische versie, volgens de huidige eisen. Een centraal punt is het voorkomen van contaminatie van de producten door de ontwikkeling van bacteriën of kruisbesmetting tussen de producten. Dit wordt bereikt door een geoptimaliseerd ontwerp van de apparatuur, een speciale glijringafdichting en een functioneel CIP-apparaat (Cleaning In Place). Wij passen ons aan elke klant aan en bouwen voor hen individuele of modulaire systemen die maximaal voldoen aan hun eisen.
Fruitbereiding, groenten, sauzen - Batch kooksystemen Aseptisch ontwerp

Fruitbereiding, groenten, sauzen - Batch kooksystemen Aseptisch ontwerp

KASAG-experts zijn specialisten in de productie van kookketels en de productie van fruitbasisgrondstoffen, groenten en sauzen voor industriële kooksystemen. De kookapparatuur, koeler, condensor, leidingen en kleppen zijn allemaal ontworpen met een aseptisch ontwerp dat voldoet aan de hedendaagse eisen. Het voorkomen van productverontreiniging door bacteriële besmetting of kruisbesmetting is van groot belang. Dit wordt bereikt door een geoptimaliseerd apparaatontwerp, speciale lagers met mechanische afdichtingen en een functionele CIP-installatie (Cleaning In Place). Wij richten ons specifiek op elke klant en produceren individuele of modulaire systemen die maximaal voldoen aan hun eisen.
Vetsmeltsystemen en vetolie-station - voor het smelten van vaste vetblokken in de voedingsindustrie

Vetsmeltsystemen en vetolie-station - voor het smelten van vaste vetblokken in de voedingsindustrie

Vetten smelt systemen De KASAG vet smelt systemen zijn compacte systemen voor het smelten van vetblokken van palmkernvet, palmolievet, kokosvet en geconcentreerde boter. De vloeibare vetten die hierbij worden verkregen, worden in de verzamelbak op een bepaalde temperatuur gehouden om te worden gebruikt in het respectieve productieproces. Grootte en ontwerp worden door KASAG bepaald op basis van de eisen van de klant. Vetolie station Het KASAG vetolie station is een uitbreiding van de vet smelter en wordt gebruikt om de ingrediënten in het vloeibare vet te mengen. De installaties zijn gemonteerd op een basisframe met stelvoeten. Alle gebouwde componenten zijn klaar voor aansluiting. De warmwaterbehandeling en -regeling worden uitgevoerd via een temperingseenheid of aansluiting op een bestaand warmwaternet.
Gebruik van warmte uit afvalwater in het rioleringssysteem, - de leidingen - goud onder onze voeten

Gebruik van warmte uit afvalwater in het rioleringssysteem, - de leidingen - goud onder onze voeten

Afvalwater in de riolering is, in combinatie met warmtepompen en koelmachines, een ideale energiebron voor de verwarming en koeling van gebouwen. Volgens onze ervaring zijn de minimale vereisten voor een installatie van dit type: - een afvalwaterstroom van ongeveer 10 l/s - een temperatuur van het afvalwater van rond de 10 ºC - een opgenomen vermogen van minimaal 100 kW (bij verwarming en koeling, vanaf ongeveer 50 kW). Langs de route van het afvalwater door de riolering naar de zuiveringsinstallatie zijn er veel mogelijkheden voor het benutten van thermische energie. Afvalwater kan zelfs meerdere keren achtereen als energiebron worden gebruikt. Ondanks het ontvangen van nieuwe stromen, het uitmonden in grotere verzamelputten of zelfs door de thermische bijdrage van koelsystemen, is de temperatuurvariatie van het afvalwater in wezen marginaal.
Batch Kookinstallaties voor Fruit en Groenten

Batch Kookinstallaties voor Fruit en Groenten

Installaties voor discontinu koken voor de bereiding van fruit, groenten en sauzen, geassorteerde modellen De experts van KASAG zijn gespecialiseerd in de bouw van kookinstallaties en industriële kooksystemen voor de productie van fruit-, groente- en sausbasissen. De complete installaties met kooktoestel, koeler, condensor, stijgleidingen en kleppen worden gebouwd in geassorteerde modellen volgens de huidige eisen. Het voorkomen van besmetting van producten door bacteriën of kruisbesmetting tussen producten is essentieel. Dit wordt bereikt door een concept van geoptimaliseerde apparaten, mechanische afdichtingen van lagers en een functionele CIP-installatie (Cleaning in Place – reinigen zonder demontage). Wij passen ons aan elke klant aan en bouwen voor hen op maat gemaakte of modulaire installaties die optimaal voldoen aan hun eisen.
Kooksystemen voor fruitbereiding, groenten en sauzen - in aseptisch ontwerp

Kooksystemen voor fruitbereiding, groenten en sauzen - in aseptisch ontwerp

De KASAG-experts zijn specialisten in de bouw van kookketels en industriële kookinstallaties voor de productie van fruitbasis, groenten en sauzen. Complete installaties met ketel, koeler, condensor, leidingen en kleppen worden gebouwd volgens de huidige eisen in aseptische uitvoering. Het voorkomen van productcontaminatie door verontreiniging of kruisbesmetting tussen de producten is centraal. Dit wordt bereikt door geoptimaliseerd apparaatontwerp, speciale lagers, glijringafdichtingen en functionele CIP-installaties (Cleaning In Place). Wij stemmen ons op elke klant af, bouwen individuele of modulair ingerichte installaties die maximaal aan zijn eisen voldoen.