Traditionele ovenbereiding: verwijder de beschermfolie en verwarm uw oven voor op 7/240°C. Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 5/150°C (th. 5) om uw "cassole" in te schieten voor:
20 minuten voor een formaat van 1 portie
45 minuten voor een formaat van 2 porties
1 uur en 15 minuten voor een formaat van 4 porties
Flower Gelato 8%-16% CBD.
Hydroponische teelt, 100% biomassa
Gecertificeerd en biologisch cannabis verkregen via geautoriseerde teelt
Zorgvuldig geselecteerd om hoge kwaliteits- en uniformiteitsnormen te waarborgen.
Niet innemen
THC-waarde minder dan 0,2%
Verkoop verboden aan minderjarigen. De aankoop van zaden is toegestaan als souvenir, verzameling en ter behoud van de biodiversiteit. Thuisgebruik, voedselproductie of landbouw, evenals het ontkiemen en de teelt zijn illegaal en kunnen leiden tot vervolging.
Bloom Farm Groupe en de wederverkopers kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor gebruik door derden die de geldende nationale wetgeving niet naleven.
Productkenmerken:
(Ice Cream Cak S1 citroenmelisse x Ice Cream Cake Samadhi cut)
We selecteren alleen de beste vers gevangen ansjovis, de meest geschikte om volgens de traditionele ambacht te worden verwerkt, waaraan de rijping onder zout de meest authentieke smaak van Cetara geeft.
Op aanvraag
Terrine van kwartel met mirabellen.
Te serveren goed koud, op een sneetje brood.
Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en vocht.
Na opening: in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Wilde zomertruffels met aroma (Tuber Aestivum Vitt) bereid voor gebruik door professionals in de sector en de industrie die zich richt op truffelproducten, vlees, kazen, pasta, onder anderen. Het hele jaar door beschikbaar.
De naam boter is gereserveerd voor producten zonder plantaardige vetmengsels met een specifieke melkvetgehalte - minimaal 82% (niet meer dan 16% water en 2% droge magere melk). Het wordt gemaakt door verse of gefermenteerde room of melk te karnen, om het botervet van de karnemelk te scheiden. Het product is rijk aan de vitamines A, D, K.
Wij bieden verschillende merken mosterd aan, met verschillende smaken, variërend van de traditionele tot de extra sterke, inclusief oude mosterdzaadjes.
Potten van 170g tot 210g, en een emmer van 5Kg.
beschikbare hoeveelheid en voor de meeste merken hebben we de etiketten in het Frans.
{"Categorie":"Enkelkruiden","Toepassing":"De Ceylon-kaneel komt uit Sri Lanka en wordt daar gewonnen uit de schors van de kaneelboom. Het heeft een fijnere geur en smaak en is duidelijk veel gelaagder dan de goedkopere, Chinese Cassia-kaneel en bevat bovendien tot 400 keer minder coumarine, dat als gezondheidsrisico wordt beschouwd. De gesneden kaneel (2-7mm) is zeer geschikt voor het maken van eigen theecreaties.","Opmerking voor Allergieën":"Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.","Smaak en Aroma":"Zeer fijne, aangenaam zoete aroma met een kruidige-houtachtige geur en tonen van kruidnagel.","Ingrediënten":"Kaneel","Inhoud":"30 g in blikken doos"}
Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 230
Tubes van 300g en 60g Caramel Beurre Salé met fleur de sel uit Guérande.
En wat zit erin?
Caramel met boter en fleur de sel uit Guérande (glucose-fructosestroop, suiker, gecondenseerde melk, room, ongezouten boter, boter met fleur de sel uit Guérande, zout uit Guérande, water), stabilisator: pectine.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Régilait Caramel Beurre Salé is 15 maanden houdbaar voor opening en 1 maand na opening, op kamertemperatuur.
Plastic tube, dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur.
De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward.
Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
De poeder van de cèpe behoudt de pracht van zijn houtachtige aroma's. Gepresenteerd in een glazen pot van 70g per stuk en in de Gourmet Pakketten, N°1, N°6 en N°7, en in een zak van 500g. Natuurlijke en wilde product, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Maison Caudalie doet geen concessies aan kwaliteit!
16 assorti snoepjes met aardbei, perzik, kers, abrikoos smaak
16 assorti snoepjes met de smaak van aardbei, perzik, kers, abrikoos
16 bonbons assorti met de smaak van aardbei, perzik, kers en abrikoos
Kartonnen doos van 12 verpakkingen van 220g
Verpakking van 12 stuks 220g
Doos van 12 stuks van 220g
Ref:0811270
EAN:8034125101641
Goudbruin van uiterlijk en romig-zacht met een kruidige ondertoon in de smaak, zo genieten wij het liefst van karamel.
Karamelsiroop behoort tot de top 5 van siropen en is daarmee een MUST voor elke koffiezaak. Het benadrukt het aroma van koffie en harmoniseert perfect met opgeschuimde melk. Ook uitstekend geschikt voor lichte en donkere frappés of als smaakmaker op een fijne crêpe.
1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn.
Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker.
Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren, zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen. Een beetje brood, geroosterd of niet, een glas (goede) wijn en je bent klaar. Of je nu van pittig houdt, van paddenstoelen, of van de intense smaak van paprika's, het maakt niet uit, want er is voor ieder wat wils. Salute!
Spread is een kwaliteitsalternatief voor boter met een uitgebalanceerde samenstelling. Voedingscomponenten van dierlijke en plantaardige oorsprong worden gebruikt voor de productie van het product. Dankzij hun rationele verhouding heeft de spread verbeterde eigenschappen, wordt deze goed opgenomen en heeft het gebruik een positieve invloed op het menselijk lichaam.
De spread heeft een lichte, plastic consistentie en hoge smaakkwaliteiten. Een verlaagd niveau van vetten van dierlijke oorsprong vermindert de risico's op een verhoogd cholesterol. Het hoge gehalte aan onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren, vitamines en micro-elementen moet worden opgemerkt als nuttige eigenschappen van het voedingsproduct.
Impulse Commodity Trading biedt zijn klanten spreads van verschillende types aan – room-plantaardig, plantaardig-room en plantaardig-vet. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, wat wordt bevestigd door relevante certificaten. Als u geïnteresseerd bent in het product en meer details wilt weten, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat op de website staat.