Producten voor franse crêpes (4)

lege vegan croissant

lege vegan croissant

vegan lege croissant Cod:CCA012
Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De grote Sarde ravioli zijn gevuld met ricotta (zachte kaas) en citroen en belichamen de eenvoud en puurheid van de mediterrane smaken, wat een frisse en verfijnde culinaire ervaring biedt. Deze ravioli vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen de zoetheid en de omhullende zachtheid van de ricotta en de citrusachtige smaak van de levendige frisheid van de citroen, verpakt in een delicate pastadeeg.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039