Producten voor drugon bal (4)

Melatonine

Melatonine

Melatonine is een indoleamine neurohormoon waarvan de niveaus variëren in een dagelijks cyclus, waardoor de afstemming van de circadiane ritmes van verschillende biologische functies in dieren, planten en microben mogelijk is. Veel biologische effecten van melatonine worden doorgegeven via melatonine-receptoren, waaronder de subtypes MT1, MT2 en MT3. Glutathionperoxidase, superoxide-dismutases en catalase worden door melatonine omhoog gereguleerd. EC-nummer: 200-797-7 Moleculaire formule: C₁₃H₁₆N₂O₂ CAS-nummer: 73-31-4
Kaliumsorbaat

Kaliumsorbaat

Kaliumsorbaat is een zeer effectief, veilig en niet-toxisch conserveermiddel voor levensmiddelen. Hoewel kaliumsorbaat een van de vele conserveermiddelen op de markt is, behoort het tot de beste, omdat het onschadelijk en veelzijdig is. Kaliumsorbaat wordt grotendeels synthetisch geproduceerd. Het is een smaak- en geurloos poeder. Volgens de FDA wordt het als veilig in gebruik beschouwd, omdat het in het lichaam afbreekt tot water en kooldioxide. Het staat op de lijst van conserveermiddelen die met beperkingen in cosmetische producten mogen worden gebruikt. De maximaal toegestane concentratie in het eindproduct bedraagt 0,6 %, berekend als sorbinezuur. Het werkt het beste in een zure omgeving; anders zijn de eigenschappen veel zwakker.
Druivenpit / OPC Capsules (OPC60)

Druivenpit / OPC Capsules (OPC60)

hoogwaardig antioxidant uit druivenpitextract, bescherming tegen lipidoxidatie, bescherming tegen atherosclerose, ontstekingsremmend, huidbescherming, bevat natuurlijk resveratrol uit druivenhuid en natuurlijk vitamine C uit acerola-kersen. Studies over druivenpitextract beschikbaar Inhoudsstoffen per capsule: 110 mg OPC, 60 mg vitamine C Aanbevolen gebruik: 1 capsule / dag Verpakkingseenheid: Blik van 60 capsules
Zure Caseïne

Zure Caseïne

Kazeïne is gemaakt van gepasteuriseerde en ontvet melk die met zoutzuur is gestremd. Na de stremming en de vorming van de wrongel wordt deze gescheiden en gewassen van de wei-eiwitten om het eindproduct te zuiveren. Vervolgens wordt het ingedikt, gemalen en gedroogd. Het eindproduct heeft de vorm van een fijnkorrelige, poederachtige substantie met een lichte kleur, met een neutrale geur en smaak. Foodcom SA levert natuurlijke en verse zure kazeïne met een korrelgrootte van 30 tot 90.