Producten voor dragnolandia (4)

Dragon - HoReCa

Dragon - HoReCa

Dragon is op zijn eigen manier uniek: het is de enige plant van de alsemsoort die geen sterke bitterheid in smaak heeft. Het kruid heeft een sterke doordringende en scherpe aroma, een verfrissende smaak, en Franse chefs hebben volop gebruik gemaakt van deze eigenschappen door vele culinaire recepten te creëren. Dragon, zowel vers als gedroogd, wordt gebruikt om een breed scala aan gerechten op smaak te brengen: het past goed bij omeletten en veel soorten sauzen. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, lunchgerechten, dranken, zoete gerechten. Smaak kruidig, licht pittig, verfrissend Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 7,0 Koolhydraten (g / 100g)… 50 Energiewaarde (kcal / 100g)… 360
cranberry (Oxycoccus)

cranberry (Oxycoccus)

Extracten van geneeskrachtige planten en bessen worden gebruikt in de voedingsindustrie, de cosmetica-industrie en de parafarmaceutische industrie.
Salieblad - HoReCa

Salieblad - HoReCa

Salvia officinalis wordt veel gebruikt in de keuken als specerij. Gedroogde kruiden worden toegevoegd aan soepen en hoofdgerechten, evenals als topping voor taarten en andere culinaire producten, waaronder ei-rijst, kool en vlees. Gebruik voor Snacks, hoofdgerechten, dranken, zoete gerechten. Smaak Kruidig, bitter Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 13 Koolhydraten (g / 100g)… 61 Energiewaarde (kcal / 100g)… 410
Dillezaden - HoReCa

Dillezaden - HoReCa

Een krans van stelen en takken van dille in het Romeinse Rijk werd uitgereikt aan onderscheiden gladiatoren. Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Gebruik voor Warme en koude sauzen, soepen, vleesgerechten, gevogeltegerechten, visgerechten, eiergerechten, evenals voor het inmaken. Smaak Bitter gras Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 16 Vetten (g / 100g)… 15 Koolhydraten (g / 100g)… 12 Energiewaarde (kcal / 100g)… 250