Niets vertegenwoordigt beter in onze verbeelding een platteland in de volle zomer, het agrarische leven, de zon en de geuren van de aarde dan een tomaat. Misschien is er iets anders, een tarweveld, niet? Neem de tarwe, neem de tomaat en wat kan daaruit voortkomen? Een bord pasta. De tomatensauzen van Casa Di Cecco vieren precies deze vereniging tussen de tomaat en de tarwe. Het enige wat wij doen is het werk tussen de twee vereenvoudigen en ons vermaken met het presenteren "in alle sauzen". Zet de pasta op en voeg een van onze tomatensauzen toe, en je bent klaar. Welkom bij Casa Di Cecco.
Hier wordt niet gelachen. Er is de trots van de mensen uit Piemonte, de Abruzzen, Umbrië en Toscane, echte kenners van voedingsproducten. Zij hebben de geschiedenis en de lof van zijn deugden door de tijd heen gemaakt. Een relatie van mannen, dauw, honden en geduld: het onderzoek. De parels die door Casa Di Cecco voor u zijn ontdekt en bereid, zijn het resultaat van het werk van deze experts, eerst schatzoekers en daarna gastronomen. Want aan de ene kant is er het geheim van het onderzoek, aan de andere kant is er de gezelligheid van de gastronomie die Casa Di Cecco u biedt.