Functionele analyse
Dimensionering en keuze van elektrotechnische componenten
Elektrische en vloeistofschema's
Ontwerp van elektrische kasten
Gedetailleerde nomenclatuur van componenten
- Programmatie van automatisering, frequentieregelaars
- Automatisering van processen
- Ontwikkeling van gebruiksvriendelijke HMI's die de operatoren en onderhoudspersoneel effectief ondersteunen
- Mogelijkheid voor afstandsbediening
- Koppeling met robotprogramma's
- Toepassingen voor druk-, temperatuurregulatie, …
- Retrofit / modernisering van machines
De installatie van professionele keukens is een complexe operatie die de opzet van alle benodigde apparatuur en infrastructuur inhoudt om een keuken goed te laten functioneren in een commerciële of professionele omgeving. Of het nu gaat om een restaurant, hotel, kantine of een andere horecagelegenheid, de installatie van de keuken moet zorgvuldig worden gepland om de veiligheid, efficiëntie en naleving van de regelgeving te waarborgen.
1. Studie & Advies
2. Ontwerp en Planning
3. Installatie van Apparatuur
4. Tests en Controles
5. Opleiding van Personeel
6. Ingebruikname