Producten voor broodkussens (5)

Biologische broden

Biologische broden

Onze biologische broden worden gemaakt van onbewerkte meelsoorten (type 65 of 80), afkomstig uit de biologische landbouw, die de meeste voedingskwaliteiten van het oorspronkelijke graan behouden. Deze producten zijn gezond en respectvol voor zowel de mens als het milieu.
Hash Bananencrème

Hash Bananencrème

Onze hoogwaardige ambachtelijke hash is gemaakt van 100% biologische CBD-bloemenpollen van Banana Kush. Het hoge CBD-gehalte biedt een gevoel van kalmte en ontspanning dat zowel liefhebbers als kenners van CBD zal aanspreken. Winkel voor CBD in Nice en Antibes CBD Queen.
Snijblok

Snijblok

De ciabatta van 300 g is een van de meest iconische broden bij OKIN. Het is een brood met een sterk rustiek karakter, met een krokante korst en een uitgesproken grijze kleur. Gekocht in een steenoven en met een lange rijstijd, is het een zeer gehydrateerd brood dat de hele dag goed blijft. Dankzij de zuurdesem heeft het een zeer intense smaak. Het heeft een luchtige, crèmekleurige kruim met een grote elasticiteit. Ideaal om in plakken te snijden voor het ontbijt, omdat het ook een goede aanwezigheid aan tafel, bij het buffet, enz. garandeert. REF:C101C EAN-13:8436017106046 EAN-14:18436017106043 VOORGEKOELD GEWICHT (G):360 g GEWICHT NA BAKKEN:315 g LENGTE (CM):37 cm BREEDTE (CM):9 cm ONTPORREN:20 min. | KAMERTEMPERATUUR BAKKEN:20 min. | 200ºC AFMETINGEN:598x398x309 EENHEDEN:30 Eenheden/Doos | 24 Dozen/Pallet ENERGIEWAARDE (KCAL/KJ):1106 / 264 EIWITTEN (G):8,30 Koolhydraten (G):53,30 Suikers (G):1,02 Vetten (G):1,14 Voedingsvezels (G):3,86 Zout (G):1,25
Sandwichwinkel

Sandwichwinkel

Een complete reeks broden om heerlijke afhaal- of eetgerechten ter plaatse te maken. Sandwiches, panini's, hamburgers, bagels of buns, ze zijn inmiddels onmisbaar in de horeca en bij snacks.
Verse Voorgebakken Broden - Klaar om te Bakken

Verse Voorgebakken Broden - Klaar om te Bakken

Een complete reeks verse producten die klaar zijn om te bakken voor warme broden op het moment van proeven.