Producten voor bouillonei (7)

Vogeleieren

Vogeleieren

Vogeleieren
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vleessaus), champignonsaus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.
holle ballen

holle ballen

De holle plastic ballen worden veel gebruikt in de petrochemie, omdat ze boven de vloeistoffen drijven. Ze maken het mogelijk, wanneer ze in zwembaden worden geplaatst, om verdamping te beperken, te beschermen tegen lucht of zon, om dampen te bevatten en om de warmte vast te houden. Ze verminderen tot 75% van de warmteverliezen, 87% van de verdamping en 98% van de luchtvervuiling. Ze zijn verkrijgbaar in polypropyleen (PP), laagdichtheid polyethyleen (LDPE), hoogdichtheid polyethyleen (HDPE) of in polyvinylideenfluoride (PVDF). Deze ballen zijn gemaakt van twee aan elkaar gelaste halve bollen. Ze hebben een naad en zijn niet afgewerkt. Hun dikte varieert van 0,70 tot 1,20 mm.
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees
Nier

Nier

De Rognon is een populaire keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger niveau tillen. Deze rognon wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en versheid, wat zorgt voor een uitzonderlijke culinaire ervaring. Het is perfect voor grillen, braden en stoofschotels. Beschikbaar in verschillende maten, is de Rognon ideaal voor zowel professionele als huishoudelijke keukens. De handige verpakking zorgt voor een gemakkelijke hantering en optimale conservering. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, deze rognon is een onmisbare keuze voor culinaire resultaten van hoge kwaliteit.
Eier Tagliatelle

Eier Tagliatelle

Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, is zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vleessaus), champignonsaus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.
Keramische Ballen

Keramische Ballen

Wij verkopen ook precisiebollen in minder gangbare grondstoffen dan die vermeld in onze sectie over precisiebollen van staal en RVS. Het gaat voornamelijk om bollen van tungsten, bollen van keramiek Al2O3, Si3N4 of ZrO2, bollen van robijn of bollen van saffier, maar deze lijst is niet uitputtend. Hun toepassingen zijn doorgaans specifieker en onze voorraden zijn minder groot. Voor informatie over de beschikbare diameters in deze grondstoffen, neem alstublieft contact met ons op.