Producten voor bosbessenstruiken (4)

Braam

Braam

Bramen
Zwarte rozijnen

Zwarte rozijnen

Oezbeekse rozijnen zijn beroemd om hun kwaliteit en smaak. Zwarte rozijnen zijn gedroogde druiven die zich onderscheiden van andere soorten rozijnen door hun donkere kleur en sterke smaak. Ze hebben een rijkere smaak en aroma dan lichte rozijnen en worden vaak gebruikt in de bereiding van zoete gerechten, gebak en desserts. Rozijnen zijn ook rijk aan antioxidanten en andere voedingsstoffen, waardoor ze een populair ingrediënt zijn in een gezond dieet.
BIO Bosbessenpoeder; Bosbessen wateroplosbaar poederextract 25% - Chem2Market GmbH

BIO Bosbessenpoeder; Bosbessen wateroplosbaar poederextract 25% - Chem2Market GmbH

Kwaliteit: voor voedingsmiddelen Verwerkt plantaardig deel: vrucht Extractiemiddel: ethanol & water Draagstof: geen/maltodextrine Bosbessen zijn niet alleen heerlijk, maar ook rijk aan antioxidanten, met name anthocyanen. Ze worden beschouwd als superfood. Onze producten worden als bulkgoed verkocht. Voor de meeste van onze producten geldt een minimale afnamehoeveelheid van 25 kg. Monsters kunnen worden verstrekt. Bovendien is Plants2Market BIO en HACCP gecertificeerd en sinds eind september 2023 DIN EN ISO 9001:2015 voor het eerst gecertificeerd. De volgende producten bieden wij ook aan: Acerola Veldboon Veld-heeghaar Afrikaanse zwarte boon Alant Alpha-liponzuur Amla Artisjok Ashwagandha Astaxanthine Valeriaan Bamboe Beta glucaan BIO berkenblad BIO Braziliaanse mandelgiste BIO brandnetel BIO broccoli BIO chaga BIO chlorella BIO cranberry BIO gerstgras BIO ginseng BIO grapefruit BIO boerenkool BIO rozenbottel BIO bosbes BIO egelschaam BIO gember BIO knoopwier
Gedroogde pruimen

Gedroogde pruimen

Oezbeekse pruimen staan bekend om hun kwaliteit en smaak, dankzij het gunstige klimaat en de vruchtbare grond in de regio. Oezbeekse pruimen worden ook vaak gedroogd voor langdurige opslag en als snack of toevoeging aan verschillende gerechten. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels. Pruimen worden vaak gegeten als een aparte delicatesse, toegevoegd aan pap, stoofschotels, salades en andere gerechten, en worden ook gebruikt om compotes en jam te maken. Ze staan ook bekend om hun vele gezondheidsvoordelen, waaronder het ondersteunen van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem.