Producten voor bosbessenjas (3)

Bramen - Smaken

Bramen - Smaken

Bramen - Smaken
BIO Bosbessenpoeder; Bosbessen wateroplosbaar poederextract 25% - Chem2Market GmbH

BIO Bosbessenpoeder; Bosbessen wateroplosbaar poederextract 25% - Chem2Market GmbH

Kwaliteit: voor voedingsmiddelen Verwerkt plantaardig deel: vrucht Extractiemiddel: ethanol & water Draagstof: geen/maltodextrine Bosbessen zijn niet alleen heerlijk, maar ook rijk aan antioxidanten, met name anthocyanen. Ze worden beschouwd als superfood. Onze producten worden als bulkgoed verkocht. Voor de meeste van onze producten geldt een minimale afnamehoeveelheid van 25 kg. Monsters kunnen worden verstrekt. Bovendien is Plants2Market BIO en HACCP gecertificeerd en sinds eind september 2023 DIN EN ISO 9001:2015 voor het eerst gecertificeerd. De volgende producten bieden wij ook aan: Acerola Veldboon Veld-heeghaar Afrikaanse zwarte boon Alant Alpha-liponzuur Amla Artisjok Ashwagandha Astaxanthine Valeriaan Bamboe Beta glucaan BIO berkenblad BIO Braziliaanse mandelgiste BIO brandnetel BIO broccoli BIO chaga BIO chlorella BIO cranberry BIO gerstgras BIO ginseng BIO grapefruit BIO boerenkool BIO rozenbottel BIO bosbes BIO egelschaam BIO gember BIO knoopwier
Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch - Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch

Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch - Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch

"Geschiedenis Jeneverbessen (Juniperus Communis) is een conifeer uit de cipresfamilie. Hij komt van nature voor in de Benelux. De latijnse naam Juniperus is een Keltisch woord dat stekelig betekent. En stekelig is de jeneverbes struik. Communis betekent ‘gewoon’. De jeneverbes speelde een rol in de prehistorie. Het stuifmeel van de bessen is gevonden in bodemlagen, rond het jaar 13.500 – 12.100 voor Christus. De bessen en zaden zijn aangetroffen in beerputten en dit wijst op het gebruik van de bessen als specerij. Het gebruik De jeneverbes heeft een kruidige, bitterzoete smaak. Ze zijn rijk aan vitamine C en antioxidanten. De besvormige kegelvruchten worden gebruikt voor het aromatiseren van verschillende dranken. Naast het gebruik in dranken wordt de jeneverbes ook verwerkt in marinades en in zuurkool. Daarnaast kan jeneverbes toegevoegd worden aan supplementen en aan afslankproducten. Heel zijn ze te gebruiken in bijvoorbeeld yoghurts of als snack."