Producten voor bosberries (5)

Blauwe bessen

Blauwe bessen

Bosbessen zijn kleine vruchten van donkerblauwe of rode kleur, bekend om hun zoete en lichtzure smaak, evenals om hun talrijke gezondheidsvoordelen. Ze zijn rijk aan antioxidanten, vooral anthocyanen, die helpen bij het bestrijden van oxidatieve stress en de cellen van het lichaam beschermen. Bosbessen zijn ook een uitstekende bron van vitamine C, vezels en andere essentiële vitamines en mineralen die de cardiovasculaire gezondheid bevorderen, de hersenfunctie verbeteren en het immuunsysteem ondersteunen. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze vers, in sappen, desserts of in hartige recepten worden geconsumeerd, wat een voedzame en heerlijke toets toevoegt.
Biloxi-bessen

Biloxi-bessen

Categorie 1 Het fruit heeft een Global Gap-certificaat Het kan worden geleverd in een van de volgende presentaties. (Dozen van 1,5 kg of Dozen van 2 kg. Combineren is niet mogelijk) •Totaal aantal dozen: 7.800 •Masterdoos van 1,5 kg. Clamshells van 4,4 oz (125 gr.) •Totaal aantal dozen: 6.000 •Masterdoos van 2,0 kg Clamshells van 6,0 oz (170 gr.) Voorlopige maten van 12-13 mm (25%), 14-17 mm (65%) en 18-Up (10%) wordt vervoerd in gekoelde voertuigen naar de haven van Callao. AANVULLENDE DOCUMENTATIE BIJ DE LADING: •Verkoopfactuur. •Paklijst. •Traceerbaarheid van de producten. •Certificaat van de verpakkingsfabriek. •Global GAP-certificaat. •Certificaat van oorsprong en fytosanitair indien vereist door het bestemmingsland
BLAUWBESSEN - BLAUWBESSEN

BLAUWBESSEN - BLAUWBESSEN

LEIDEND BEDRIJF IN INTERMEDIAIR. FRUIT EN GROENTEN BROKER INTERNATIONALE IMPORT-EXPORT EUROPA, AZIË, AFRIKA, RUSLAND 0034-696-609-701 WHATSAPP
Jam ZONDER toegevoegde suiker - Smaken: Blauwe bes, Perzik, Abrikoos en Aardbeien.

Jam ZONDER toegevoegde suiker - Smaken: Blauwe bes, Perzik, Abrikoos en Aardbeien.

Ambachtelijke jam zonder toegevoegde suikers, geleverd in dozen van 6 stuks. Nettogewicht 220 g.
BLAUWBERRIEREEP

BLAUWBERRIEREEP

Bosbessen zijn kleine vruchten van donkerblauwe of rode kleur, bekend om hun zoete en lichtzure smaak, evenals om hun talrijke gezondheidsvoordelen. Ze zijn rijk aan antioxidanten, vooral anthocyanen, die helpen om oxidatieve stress te bestrijden en de cellen van het lichaam te beschermen. Bosbessen zijn ook een uitstekende bron van vitamine C, vezels en andere essentiële vitamines en mineralen die de cardiovasculaire gezondheid bevorderen, de hersenfunctie verbeteren en het immuunsysteem ondersteunen. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze vers, in sappen, desserts of in hartige recepten worden geconsumeerd, wat een voedzame en heerlijke toets toevoegt.