Producten voor bordeauxcremant (8)

Bourgogne Aligoté

Bourgogne Aligoté

Bleke robe met zilveren reflecties. Noten van citrus en verse witvlezige vruchten (peer, perzik). Vers en aromatisch, de mond is zuur met een zoute afdronk.
Hele Fondant

Hele Fondant

Gepasteuriseerde melk en room (herkomst Frankrijk), Zout, Microbieel coagulant, Melkzuurbacteriën en rijpingsculturen, Verstevigingsmiddel: calciumchloride. Annatto Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit) Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003. Ionisatieverklaring Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet zijn onderworpen aan ionisatietreatment in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01. Analyse per:100g Vetten:31.6g Eiwitten:16.3g Suiker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energie Kcal:351 Energie KJ:1454 Formaat:Rond Gewicht:300g Verpakking:Film op keramische ondergrond Buitenverpakking:Kartonnen doos Opslagtemperatuur:+2°C/+8°C
Saffraan

Saffraan

DE SAFRAN VAN ROMEGIER, gelegen in de Ardèche, is gespecialiseerd in de teelt van biologische saffraan volgens ambachtelijke methoden. Onze saffraan wordt met de hand gekweekt, geoogst, geschoond en gedroogd. Het is afkomstig van een natuurlijke landbouw zonder pesticiden of chemische producten. Onze saffraan is van de eerste categorie volgens de norm ISO 3632-2 en heeft in 2018 de gouden medaille gewonnen op de algemene landbouwwedstrijd, en is ook in 2023 onderscheiden. Wij bieden een breed scala aan producten aan: - saffraanpistillen - gourmetmand samengesteld uit saffraanproducten - cadeaupakket samengesteld uit saffraanproducten - koud zeep met saffraan - biologische saffraanbollen
Een Dolcerina

Een Dolcerina

De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker! Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 437 Energie (kJ) = 1822 Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19 Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40 Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY Netto gewicht: 210 g Oorsprong: Corsica
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallijne robe. Aroma's van citrus, witvlezige vruchten (peer) en steenvruchten (wijnperzik), witte bloemen (meidoorn). Bloemig en fruitig, de mond is rond en sappig met een levendige afdronk.
Bourgogne Côte Chalonnaise

Bourgogne Côte Chalonnaise

De Pinot Noir is de enige druivensoort die voor deze wijn wordt verbouwd. De wijngaarden bevinden zich tussen Buxy en Saint Gengoux le National en liggen meestal op een helling. De bodems zijn ondiep en luchtig. De gronden zijn zeer steenvrij, ideaal voor de Pinot Noir. In de zomer houden de stenen de warmte vast en geven deze weer af aan de wijnstok. Deze stenen versnellen zo de rijping van de druiven. De druiven komen van klei-kalkhoudende bodems met een kalkrijke dominantie van de Côte Chalonnaise. De hellingen zijn zacht en gericht op het Oosten tot Zuid-Oosten. Veroudering De vinificatie begint in roestvrijstalen tanks en gaat vervolgens verder in eiken vaten. De duur in vat varieert afhankelijk van de jaargangen. Karakter van de wijn Mooie heldere rode kleur met robijnrode reflecties, de neus opent zich met de typische rode vruchten van de Pinot Noir (cassis, griotte, kruisbes) met rokerige tonen, humus en soms dierlijke noten. Rijk en complex, de textuur is stevig met zachte en elegante tannines. Mooi evenwicht. Combinaties van gerechten en wijnen
Crémant De Bourgogne Rosé Extra droog

Crémant De Bourgogne Rosé Extra droog

Heldere lichtroze kleur. Noten van rode vruchten en citrus (grapefruit). Met een mooie levendigheid is de mond fruitig met pittige noten en een smakelijke afdronk.
Montagny

Montagny

Bleekgoud met groen-zilveren reflecties. Bloemige noten (acacia, lelietje-van-dalen) en fruitige noten (peer, witte perzik, verse druiven). Vers en rijk, de mond is mineraal met een zeer mooie afdronk.