De productiecapaciteit van Mondi Lamex voor de verwerking van frambozen bedraagt tot 3.000 ton per jaar. We vriezen, sorteren en verwerken het bovenstaande assortiment.
Ze zitten boordevol vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels en nemen een toppositie in qua antioxidantgehalte onder alle vruchten.
Servische frambozen zijn geurige zoet, met een verfrissende zuurtoets. Ze zijn goed in te vriezen. Dit is ideaal voor zuivelfabrieken, bakkerijen en de snoepindustrie.
Frambozen, heel
Frambozen, gebroken
Frambozen, heel en gebroken
Frambozengries
Frambozengries, ongefijnd
Bevroren puree
Biologische frambozenpuree, zonder pitten
Biologische frambozenpuree, met pitten
Frambozenpuree, zonder pitten
Frambozenpuree met pitten
✅ Gefriergetrocknete Beeren Mengelingen - freeze-dried beeries in schijven, poeder of hele vrucht
✅ VERSCHEIDENHEID: Frambozen, Aardbeien, Cranberry, Zwarte bessen, Bananen, Appel, Peer, Abrikoos, Braam, Blauwe bes, Mango, Ananas, Aronia, Kers, Zure kers, Meloen, Citroen en nog veel meer.
✅SUPERFRUIT: heerlijk in muesli, shakes, yoghurt, kwark, smoothies. Gezonde snack voor tussendoor. Gezonde alternatief voor chips en snoep.
✅DUURZAAM: plantaardige voedingsmiddelen zijn goed voor ons en het milieu. Daarom gebruiken we alleen 100% recyclebare verpakking. Verschillende maten op aanvraag mogelijk.
✅NATUURLIJK: zonder suiker, vetarm, glutenvrij, intense fruitige smaak met aroma.
✅Wij stellen graag monsters beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een persoonlijk adviesgesprek. Wij leveren door heel Europa en ook in kleine hoeveelheden.
✅kwalitatief: lange houdbaarheid
Hele Roze Peper
Kruiden uitsluitend voor industrie en handel.
Voor meer informatie over onze producten, bezoek onze homepage of neem contact op met onze verkoopafdeling.
Uw team van HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE
Bessenwas, ook wel sumacwas of Japanwas genoemd, wordt gewonnen uit de vruchtenschil van de lakboom (Rhus verniciflua). Het is 100% vegan en wordt vanwege zijn terugvettingseigenschappen vaak in de cosmetica gebruikt. Het is uitstekend geschikt om te mengen met hoger smeltende wassen en is een goede consistentiegever.
Bessenwas, ook bekend als sumacwas of Japanse was, wordt verkregen uit de schil van de bessen van de lakboom (Rhus verniciflua). Het is 100% veganistisch en populair in cosmetica vanwege de hydraterende eigenschappen. Bovendien is het bij uitstek geschikt als toevoeging aan wassen met hogere smeltpunten en fungeert het als een uitstekende stabilisator.