Productbeschrijving:
Ontdek de krachtige vibratie van hibiscus: ga op een avontuur van smaak en welzijn met onze premium Egyptische hibiscuspulver. Afkomstig van de bloemen van Hibiscus sabdariffa, heeft dit poeder een schitterende paarse tint en een zure smaak, vergelijkbaar met die van cranberry.
Ervaar ongeëvenaarde kwaliteit en zuiverheid: geniet van het vertrouwen dat je hibiscuspulver gebruikt die voldoet aan de hoogste normen. We reinigen en drogen de hibiscusbloemen zorgvuldig voordat we ze tot een fijn poeder malen, zodat ze vrij zijn van stelen en onzuiverheden. Elke batch heeft een indrukwekkende zuiverheid van 99% voor een constant levendige kleur en krachtige smaak.
Omarm biologische integriteit: geniet van de ware essentie van hibiscus. Onze bloemen worden op biologische wijze geteeld en verwerkt.
Oost-Indische kers is een bladgroente die rauw of gekookt wordt gebruikt vanwege de zure en licht citroenachtige smaak.
Als kruid gebruikt, geeft het smaak aan soepen en groenten, visgerechten en eieren, waarmee het bijzonder goed samengaat. Rijk aan vezels, magnesium, kalium, ijzer en de vitamines A, C, E, is het sinds de oudheid bekend om zijn spijsverterings- en samentrekkende eigenschappen.
De wilde pepermunt, een van de ontelbare muntsoorten, komt alleen voor in Midden- en Zuid-Europa.
Hij wordt gekweekt in Noord-Amerika, in heel Europa en Noord-Afrika.
WATER TEMPERATUUR: 90 tot 100°C
ZETTIJD: 5 tot 10 minuten
We zijn dol op macis en het is onze kenmerkende specerij van Muziris geworden. Macis (mace in het Engels) is de rode omhulsel van de nootmuskaat, dus ze hebben een zeer vergelijkbare smaak. Echter, macis is veel delicater en verfijnder in de mond, het brengt tonen van dennen en zoetheid. We gebruiken het in kleine hoeveelheden, ofwel fijngehakt of om direct te infuseren in uw bereidingen.
Oorsprong: Banda-eilanden, Indonesië
Kwaliteit: bloemen, Special, Rood-Oranje
Je zou denken dat de vijg van de barbarij in de zomer wordt geoogst! Maar dat hangt af van de soort... En er zijn er veel! Meer dan 240 soorten vijgen van de barbarij bestaan er op de planeet. De wilde vijg van de barbarij, de opuntia stricta, wordt op volwassenheid geoogst aan het einde van de herfst, begin winter.
Oregano is een kruid met een uitgesproken smaak dat veel wordt gebruikt in de Italiaanse keuken. Het is een onmisbaar element voor het bereiden van een goede pizza en past uitstekend bij andere verse kruiden zoals basilicum of tijm om tomatensaus op smaak te brengen. Kies het vers, dan is de smaak subtieler en het zal aangenaam samengaan met delicate vissen uit de Middellandse Zee.