De verplichte analyses:
Een regulerend document van de Europese Commissie regelt de analyses van olijfolie: klik hier
Een olijfolie moet voldoen aan een aantal fysisch-chemische parameters om geëtiketteerd te kunnen worden als VIERGE EXTRA, VIERGE of LAMPANTE (onbruikbaar voor consumptie binnen de EU).
De verordening 2568/91 van 11 juli 1991, gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen, geeft de criteria die moeten worden gerespecteerd (zie schema hieronder).
Het laboratorium LAHN biedt de gebruikelijke analyses van olijfolie aan: zuurindex, peroxide-index, UVK-meting (K270 – K232). Een zogenaamde "lampante" olie is onbruikbaar voor consumptie binnen de EU. Ze zijn bestemd voor olie-lampen, vandaar de kwalificatie "lampante".
De analyses K232 EN K270
Deze fysisch-chemische metingen zijn indicatief voor de goede conservering van olijfolie.
Het beste voor je immuunsysteem: Voor een normale spierfunctie, Ondersteunt ons immuunsysteem, Voor het behoud van normale botten, Kan ontstekingsremmend werken, Voor meer vitaliteit en welzijn
Beste kwaliteit "Made in Oostenrijk"
Bestand van fabrikanten en verkopers van dieetproducten
E-mail- en adresdatabase met betrekking tot de productie en verkoop van dieetvoeding, in heel Frankrijk en de DOM TOM.
3.779 adressen - 3.260 e-mails
E-maildatabase voor de productie en verkoop van dieetproducten en -voeding in Frankrijk
gereserveerd voor bedrijven voor hun marketingcampagnes via mailing of e-mailing in BtoB.
Elementen in onze lijst Frankrijk DOM TOM
3.779 Naam, adres, postcode, stad en vast telefoonnummer
3.260 E-MAILS (gecontroleerd, geverifieerd, gevalideerd)
954 Mobiele nummers
352 Faxnummers
Onze complete database geeft u ook informatie over: De NAF-code, het SIRET- en SIRENE-nummer, de naam van de verantwoordelijke van het bedrijf, het kapitaal, de omzet en ook de bestaande websites.
E-mailbestand van fabrikanten en winkels van dieetvoeding voor BtoB e-mailing
bestemd voor bedrijven voor het zoeken naar klanten en marketingoperaties via mailing