Balsamico uit Griekenland is kruidig-vol van smaak en kan zich zeker meten met de veeleisende Italiaanse producten. Ze komen van een bevriende manufacuur uit Kalamata, die veel waarde hecht aan duurzaamheid en traditionele recepten.
De Balsamico Cream is een geslaagde combinatie van geconcentreerd druivenmost en verouderde balsamico azijn. Met zijn zoetzure karakter is hij uitstekend geschikt voor het marineren van vlees of vis en voor het decoreren van salades of groenteborden. Geef uw tomaat-mozzarella salade met de Balsamico Cream van Terra Creta dat beetje extra.
250 ml
Niets vertegenwoordigt beter in onze verbeelding een platteland in de volle zomer, het agrarische leven, de zon en de geuren van de aarde dan een tomaat. Misschien is er iets anders, een tarweveld, niet? Neem de tarwe, neem de tomaat en wat kan daaruit voortkomen? Een bord pasta. De tomatensauzen van Casa Di Cecco vieren precies deze vereniging tussen de tomaat en de tarwe. Het enige wat wij doen is het werk tussen de twee vereenvoudigen en ons vermaken met het presenteren "in alle sauzen". Zet de pasta op en voeg een van onze tomatensauzen toe, en je bent klaar. Welkom bij Casa Di Cecco.
Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren, zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen. Een beetje brood, geroosterd of niet, een glas (goede) wijn en je bent klaar. Of je nu van pittig houdt, van paddenstoelen, of van de intense smaak van paprika's, het maakt niet uit, want er is voor ieder wat wils. Salute!