Producten voor artisjokzaad (5)

Lavendel

Lavendel

Voordelen: er wordt gezegd dat lavendel veel gunstige effecten heeft. Lavendel wordt vaak gebruikt tegen angst, stress en slapeloosheid. Het wordt ook gebruikt tegen depressie, dementie, pijn na een operatie en vele andere aandoeningen. Het kruid is zeer gewaardeerd voor schoonheidsbehandelingen en voor de huid en wordt vaak gebruikt in parfums en shampoos om de huid te helpen zuiveren. In voedsel en dranken wordt lavendel gebruikt als aromatische component. Toepassingen: lavendel wordt het meest gebruikt in aromatherapie en decoratie en kan ook worden gebruikt voor thee en koken. Verpakking: 250g en los
Zwarte zonnebloempitten

Zwarte zonnebloempitten

Zonnebloempitten bevatten voornamelijk onverzadigde vetzuren - linolzuur (50 - 65%) en oliezuren (25 - 40%). Samen met fytosterolen dragen ze bij aan het verlagen van cholesterolniveaus. Dit maakt zonnebloempitten nuttig voor hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Bovendien zijn ze rijk aan vitamines en mineralen. De aanwezige vitamine E is een belangrijke antioxidant. Kleur: Lichtgeel Smaak en geur: Aangenaam
Zonnebloem

Zonnebloem

De prijs varieert afhankelijk van de hoeveelheid, kwaliteit en afstand.
Granulaire Uien

Granulaire Uien

Uienpoeder wordt gebruikt als een soort kruiden. De geconcentreerde aromatische korrels worden verkregen uit gedroogde uien. Deze stof is gemaakt van gemalen gedroogde uien, meestal van de uienbollen. Door de dehydratie heeft het product een langere houdbaarheid. Er wordt gezegd dat gedroogde uien bacteriële besmetting helpen voorkomen en het risico op verschillende bacteriële en schimmelinfecties helpen verminderen. Uienpoeder is perfect om verschillende gerechten te verfijnen, evenals kruidenmengsels, marinades, dressings en sauzen. Uienpoeder kan de traditionele uiensmaak in uw voedsel en dranken vervangen. Geen tranen! Gegarandeerd. Verpakking: 250g, 500g en in bulk
Moerbeibladeren

Moerbeibladeren

de moerbeibomen produceren bessen aromatisch gewaardeerd over de hele wereld en vaak beschouwd als superfoods vanwege de concentratie van vitamines, mineralen en krachtige plantaardige verbindingen. Toch is de vrucht niet het enige deel van de moerbeiboom dat gezondheidsvoordelen zou bieden. Al eeuwenlang zijn de bladeren gebruikt in de traditionele geneeskunde als een natuurlijke behandeling voor een verscheidenheid aan aandoeningen. Er wordt gezegd dat het positieve effecten heeft op de bloedsuikerspiegel en insuline. Bovendien wordt aangenomen dat het de risico's van atherosclerose vermindert door de oxidatie van cholesterol in de bloedvaten te verlagen. Daarnaast zou het helpen bij het voorkomen van diabetes door de opname van hoge hoeveelheden monosacchariden in de bloedbaan te beperken. Gebruik: de moerbeibladeren worden voornamelijk gebruikt voor thee. Voeg 1 theelepel per kop (250 ml) kokend water toe en dek af gedurende 3-5 minuten, afhankelijk van je smaak. Verpakking: 125g, 250g en los.