Artisjokken
Het oogstseizoen voor artisjokken begint half januari en duurt tot april. De beste kwaliteit artisjokken zijn meestal te vinden in januari en februari, en ze zijn doorgaans kleiner van formaat in vergelijking met die welke tijdens andere periodes van het oogstseizoen worden geoogst.
Variëteiten van ingelegde artisjok:
1: Gehalveerde artisjok: Diameter 2*3 cm & 2.5*3.5 cm & 2.5 * 4 cm
2: Hartjes artisjok: 25 tot 35 p/kg
3: Bodem artisjok: Diameter 3*5 cm
4: Gesneden artisjok: U-vormige artisjok, Fittina artisjok, De dikte van de artisjokschijf is 0.5 cm.
Of bodems of kwarten, Frosty Foods biedt hoge kwaliteitsnormen voor alle soorten verwerkte artisjokken, afgestemd op de voorkeuren van de consument.
Bewaar bevroren onder -18° C
Verpakkingssoorten
400
gram
10
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Soorten
Bodems
Kwarten