Dit display maakt de hellende ondersteuning van goederen mogelijk. De ondersteuningswagen zorgt voor een perfecte presentatie van het eerste product dat beschikbaar is aan de rand van het schap.
Ref:72100218
Afmetingen totaal: 376 x 180 x h 177 mm
Nuttige afmetingen: 810 x 610 h 1450 mm
Nuttige belasting: 10 kg
Leeg gewicht: 0,5 kg
Vloer mazen: met een stap van 75 mm
De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zonlicht overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Magere Cacaopoeder VIJAYA heeft een diep bruin-rode kleur, een alkalische pH, met een vetgehalte van 10 tot 12%. De zeer krachtige smaak die aanhoudt in de mond, en zijn aromatische kwaliteiten, zullen je meenemen op een reis door ervaringen met volle smaken.
De Manuka Rozijn VIJAYA heeft een zeer grote maat. Bruin-goud van kleur, zoet en fruitig, met pitten die onder je tanden knisperen, biedt het een intense smaak om als snack te ontdekken.
Reference:20642
Verankerd in het culinaire erfgoed van het Zuidwesten van Frankrijk, is de pruim de ultieme gezonde lekkernij. Een perfecte combinatie van dieet en smaak, de VIJAYA pruimen komen rechtstreeks uit het Zuidwesten van Frankrijk.
Referentie:11101
De Groene Druif van Khorog VIJAYA heeft een gemiddelde grootte. Gewaardeerd om zijn geel-groene kleur, heeft hij een stevige textuur en een smaak die doet denken aan gekonfijte vruchten, perfect voor decoraties en fruitsalades.
Referentie:20611
De VIYAYA praliné amandel is de perfecte metgezel voor verwenpauzes en genereuze desserts. De crunch en smaak nemen je mee op reis en herinneren je aan de zoete noten van je kindertijd.
Reference:20181
De kleine, knapperige zaden hebben een smaak die ergens tussen een noot en een hazelnoot ligt. De grijs-blauw-arduin kleurige Graine de Pavot VIJAYA zal een knapperige smaak en een bijzondere aroma aan uw culinaire bereidingen geven.
Referentie:22361
De Sultanine Rozijn VIJAYA heeft een gemiddelde grootte, is lichtbruin-goudkleurig en past perfect bij zoete en hartige gerechten. Gekweekt in Griekenland, is het ook bijzonder zacht en fruitig.
Referentie:10101
De gemalen geroosterde hazelnoot VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook gemalen geroosterde hazelnoot uit Italië aan.
Referentie: 10901
Le Pois Cassé VIJAYA heeft ook zijn weg gevonden in ons assortiment van lokale producten. Deze peulvrucht met zijn mooie groene kleur en unieke smaak, bekend om zijn uitzonderlijke voedingswaarde, zal de smaakpapillen verwennen die houden van karakteristieke gerechten.
Referentie:22271
Deze bes, afkomstig uit Centraal-Azië, wordt daar beschouwd als de vrucht van welvaart en lang leven vanwege de deugden die al eeuwenlang aan haar worden toegeschreven. De VIJAYA Goji-bes komt uit het westen van de Chinese provincie, waar ze in de zon wordt gedroogd. Ze is sappig, mals en lichtzoet.
Referentie:14631
De Zwarte Druif van Boekhara VIJAYA heeft een genereuze maat. Donkergrijs-zwart van kleur en zeer zoet, is het een heerlijke druif voor liefhebbers van deze variëteit.
Reference:20622
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie amandelpoeder aan, wit of vol, afkomstig uit Spanje.
Referentie:20301
VIJAYA biedt verschillende variëteiten pompoenpitten aan. De VIJAYA pompoenpit, afkomstig uit Europa, kenmerkt zich door een donkergroene kleur en een platte, ovale vorm. Binnen dit assortiment biedt VIJAYA een Franse en lokale pompoenpit aan. Zeer voedzaam en energierijk, is de pompoenpit gemakkelijk te gebruiken.
Referentie:22261
Ontdek de oorspronkelijke smaak van de kiwi met de biologische gedroogde VIJAYA kiwi, die zonder enige toevoeging van ingrediënten is gedroogd.
Het zal originaliteit brengen aan de borrel met zijn lichtzure smaak en zijn krokante-zachte textuur.
Meer dan alleen een heerlijke snack: de van nature aanwezige suikers in de gedroogde kiwi, zoals fructose, bieden een langdurige energieafgifte, waardoor het een perfecte snack is om vermoeidheid gedurende de dag te bestrijden.
Referentie:14242.0
De Gepelde Milletzaad VIJAYA maakt deel uit van ons assortiment lokale producten. Deze glutenvrije graan, klein en rond, van gele kleur, biedt een interessante bijdrage aan vitamines en mineralen, terwijl het de smaak van hazelnoot oproept.
Referentie:22391
VIJAYA biedt verschillende variëteiten pompoenpitten aan. De VIJAYA Pompoenpit, afkomstig uit Europa, kenmerkt zich door een donkergroene kleur en een platte, ovale vorm. Binnen dit assortiment biedt VIJAYA een Franse en lokale pompoenpit aan.
De VIJAYA Pompoenpit, van de variëteit Shine Skin, is afkomstig uit China. Het is een "Grade AA" pit, een kwaliteitscriterium dat een pompoenpit aanduidt die een selectieve sortering heeft ondergaan om uiteindelijk een mooie, uniforme groene kleur te verkrijgen.
Zeer voedzaam en energiek, de pompoenpit is gemakkelijk te gebruiken.
Referentie: 22331.4
Zachtjes gesneden en gedroogd, zonder enige toevoegingen, zijn de VIJAYA Appelchips bijzonder krokant en aromatisch; van de variëteiten Golden Delicious, Idared, Jonagold en Elstar, bieden ze u een ongeëvenaard genot.
Referentie:11481.3
De Medjool VIJAYA-dadel, ook wel de "koningin der dadels" genoemd, komt uit Israël. Het is een grote dadel, bruin van kleur, licht gerimpeld, met een zachte en vruchtige vulling. De kleur kan variëren van lichtbruin tot donkerbruin. Deze variatie hangt rechtstreeks af van de plaats waar ze wordt geteeld.
Referentie:21101
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie amandelpoeder aan, wit of vol, afkomstig uit Spanje.
Referentie:20311
De Corinthe druif VIJAYA heeft een klein formaat en is zwart van kleur. Zoet en licht zuur, is hij pitloos en ideaal voor desserts, rijstpudding, gebak, koekjes…
VIJAYA biedt ook een breed scala aan Gedroogde Druiven om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen... Te vinden in de Rubriek Gedroogd Fruit.
Referentie:20701
De pinda wordt vaker cacahuète genoemd, wat eigenlijk de zaad van de pinda is. Het is een "aardnoot" die groeit in subtropische en gematigde gebieden. Als alternatief voor de rauwe VIJAYA-pinda's, die rond en roze zijn, biedt VIJAYA een gepelde pinda aan.
Ontdek ook de VIJAYA-gebrande en gezouten pinda's, goudbruin en perfect gekruid, om de fijnste smaken te bevredigen.
Referentie:23021
De pijnboompit is een edele oliehoudende zaad met een delicate smaak, maar ook omdat de boom groeit in gebieden die de teelt en bemesting bemoeilijken en omdat de oogst vaak met de hand wordt gedaan. Bovendien laat de boom zich ook niet gemakkelijk verkrijgen, aangezien hij pas vanaf het 25e jaar pijnboompitten produceert.
Elegant en slank, in de vorm van een torpedo, heeft de pijnboompit uit Italië of het Mediterraan Portugal VIJAYA een exquise en delicate smaak. De meer gedrongen, driehoekige pijnboompit VIJAYA heeft daarentegen een krachtigere smaak, met een subtiele harsachtige zoete dennennoot.
De Braziliaanse noot VIJAYA, ivoorkleurig en bedekt met een dunne bruine schil, is afkomstig uit Zuid-Amerika. De zoete en houtachtige smaak zal een genot zijn voor uw aperitief en culinaire bereidingen. De Braziliaanse noot kan alleen overleven in het tropisch regenwoud. Grote, zeer harde bruine schalen (ter grootte van een kokosnoot) groeien aan de top van de boom. Zodra ze rijp zijn, vallen ze op de grond en worden ze vervolgens geoogst.
Deze schalen bevatten ongeveer vijftien houtachtige capsules die de noten zelf bevatten.
Referentie:25001
De Thompson VIJAYA druif heeft een gemiddelde grootte. Donkerbruin-zwart van kleur, zoet en suikerachtig, vlezig, wordt het vaak als aperitief, in salades of in gebak genoten.
Reference:20601