Dr. Paul Lohmann® biedt Ammoniumformiaat aan als kristallijn poeder in chemisch pure kwaliteit.
Voor industriële toepassingen wordt het gebruikt als een bron van ammoniak en voor reductieve aminering volgens Leuckart-Wallach.
CAS 540-69-2
EINECS 208-753-9
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtiging, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Natriumchloride is een anorganische chemische verbinding uit de groep van de chloriden, een zout van zoutzuur en natrium. Het is de belangrijkste component van tafelzout, kookzout en strooizout. Het technologische proces voor het verkrijgen van zout door te koken omvat de thermische verdamping van zeewater en de kristallisatie van zout uit dit water. In de natuur komt het voor als een mineraalcomponent en vormt het zoutafzettingen die haliet worden genoemd.
Natriumchloride komt voor als een fijne, kristallijne witte poeder met een kenmerkende zoute geur en smaak. Het vertoont sterke hygroscopische eigenschappen. Het product dat door Foodcom wordt aangeboden, is niet genetisch gemodificeerd. Foodcom biedt ook voedselkwaliteit bierzout aan zonder anti-agglomeratiemiddelen.
ALUMINIUM Cosmochrome is een decoratieve verf voor metalen en houten oppervlakken, vooral voor koelkasten, verwarmers, frames en tuinmeubelen. Het is brandbestendig en verbrandt of beschadigt niet.
VERPAKKING: 1/1 KG, 1/2 KG, 1/5 KG, 3 KG
Natrium 99% chemisch puur, in aluminium composietfolie of geolied. We leveren blokken van 100 g tot 1,7 kg snel en betrouwbaar vanuit ons magazijn in Bonn.
Dr. Paul Lohmann® biedt ammoniumformiaat aan als kristallijn poeder in chemisch pure vorm. In industriële toepassingen wordt het gebruikt als ammoniakbron en bij de reductieve aminering volgens Leuckart-Wallach.
CAS 540-69-2
EINECS 208-753-9
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met de klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysische parameters zoals stortdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumsulfaat aan als poeder, kristallen in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking. Voor industriële toepassingen worden gespecialiseerde types gebruikt om restwater uit voornamelijk vloeibare organische materialen te verwijderen.
CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8
EINECS 231-298-2
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Kaliumsorbaat is een zeer effectief, veilig en niet-toxisch conserveermiddel voor levensmiddelen. Hoewel kaliumsorbaat een van de vele conserveermiddelen op de markt is, behoort het tot de beste, omdat het onschadelijk en veelzijdig is. Kaliumsorbaat wordt grotendeels synthetisch geproduceerd.
Het is een smaak- en geurloos poeder. Volgens de FDA wordt het als veilig in gebruik beschouwd, omdat het in het lichaam afbreekt tot water en kooldioxide. Het staat op de lijst van conserveermiddelen die met beperkingen in cosmetische producten mogen worden gebruikt. De maximaal toegestane concentratie in het eindproduct bedraagt 0,6 %, berekend als sorbinezuur. Het werkt het beste in een zure omgeving; anders zijn de eigenschappen veel zwakker.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumcarbonaat aan als poeder, granulaat in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt als zuurregulator, voor anti-klontering en voor magnesiumverrijking.
Voor industriële toepassingen wordt het gebruikt voor de productie van glaskeramiek en glazuren en als vloeimiddel.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt zinkpyrofosfaat aan als poeder, fijn poeder in chemisch zuivere kwaliteit.
In de industriële sector wordt het gebruikt als "witte" vaste stof smeermiddel.
CAS 7446-26-6 (vrij van waterstof)
EINECS 231-203-4
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met de klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysische parameters zoals stortdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Zink Bisglycinaten aan als poeder in voedingskwaliteit en voor voedingssupplementen.
Bisglycinaten zijn volledig gereageerde chelaten.
Voor voedseltoepassingen wordt het gebruikt voor zinkverrijking.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesium Bisglycinaat aan als poeder in voedingskwaliteit, evenals voor voedingssupplementen. Bisglycinaten zijn volledig gereageerde chelaten.
Voor voedseltoepassingen wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumcitraat aan in poeder, gemicroniseerd poeder en granulaat in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.